08 / 07 / 2024

Kocaeli Ulaşlı sahil düzenleme çalışmaları son durum

Kocaeli Ulaşlı sahil düzenleme çalışmaları son durum

İlk olarak Ulaşlı’da yapılacak olan sahil düzenlemesini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi. Daha sonra Halıdere’ye geçen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Lütfü Türkkan'dan evini 5'inci yıldan sonra satanlardan da vergi alınmasına tepki: Mülksüzleştirme olur!

Artık evini 5'inci yıldan sonra satanlardan da vergi alınması planlanıyor. İYİ Pati Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu "Böyle bir karar alması için insanın, Türkiye’deki şartları hiç bilmemesi lazım" diyerek değerlendirdi. İşte Türkkan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Lütfü Türkkan'dan TOKİ çıkışı: Evler 1+0, 1+1 yapılırsa kim oturacak? 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te yaptığı açıklamasında TOKİ evlerine dikkat çekerek "1+1, 1+0, ya, arkadaş nasıl aile olacaksınız? Bu evlerde nasıl oturacaksınız? Çocuk yapmak mümkün mü? Bu çocuğu nerede oturtacaksınız?" sorularını yöneltti. İşte Türkkan'ın o açıklaması...

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Restorasyonu tamamlanan o tarihi hamam 300 TL'ye kiraya verilecek!

Kocaeli'nin ilçesi Gölcük'te bulunan ve restorasyonu tamamlanan Yukarı Ulaşlı tarihi hamam, Gölçük Belediye'si tarafından aylık 300 TL'ye kiraya verilecek.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

Konut fiyatları dur durak bilmiyor! 1000 doları aştı

Türkiye'de konut fiyatları dolar bazında rekor üstüne rekor kırıyor. Türkiye'de ortalama metrekare başına fiyat 1086,7 dolara yükseldi. İstanbul'da ise üst üste 3. kez rekor rakama ulaşılırken, ortalama metrekare başı fiyat 1686,4 dolara çıktı.

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

EYT'liler dikkat! Tarihi resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Duyan EYT'liler havalara uçtu!

EYT de mutlu sona mı ulaşılıyor? Yaklaşık iki milyon kişiyi ilgilendiren konunun bu hafta içinde çözülerek yeni yıla kalmaması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Arzumuz EYT'yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak” dedi.

'1,6 milyon boş konut var önce onları eritin'

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TOKİ'nin yapacağı sosyal konut projesine ilişkin eleştirilerde bulundu. Türkiye'de 1,6 milyon boş konut bulunduğunu belirterek, "Madem niyetiniz insanları ev sahibi yapmak önce bunları eritin" dedi.

Kocaeli Ulaşlı sahil düzenleme çalışmaları son durum Haberi

Kocaeli Ulaşlı sahil düzenleme çalışmaları son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’te incelemelerde bulundu. Ulaşlı, Halıdere ve Hisareyn’de devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.


ELLİBEŞ EŞLİK ETTİ


Gölcük’te incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Demir, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman ve İbrahim Tektaş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe teşkilatı ve partililer katıldı.


HALIDERE’DE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ


İlk olarak Ulaşlı’da yapılacak olan sahil düzenlemesini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi. Daha sonra Halıdere’ye geçen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Halıdere sahilinin tamamlanmasının ardından çok daha güzel görüntüye büründüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılan her hizmetin halkın mutluluğu için olduğunu vurguladı.


GÖLCÜK İHL İNŞAATINI GEZDİ


Yapımı devam eden 24 derslikli Gölcük İmam...