04 / 05 / 2024

Kocasinan Argıncık dönüşüm

Kocasinan Argıncık dönüşüm

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık Mahallesi’ni hiç bir zaman unutmadıklarını belirterek “Argıncıkta Kentsel Dönüşümü Alsancak Mahallesi’nden başlatacağız" dedi

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Adana Seyhan'da büyük dönüşüm başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata geçen dönüşüm projesini kaleme aldı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Kocasinan Argıncık dönüşüm Haberi

Kocasinan Argıncık dönüşüm


Mahalle toplantılarında her yaş grubundan mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar program girişinde özellikle çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Konuşmasına “Biz bu toplantılarda alışılmışın dışına çıkıyoruz. Ben az konuşacağım, çünkü konuşmak için değil, sizi dinlemek için geldim.” diyerek başlayan Başkan Çolakbayrakdar, “Başkanlık görevinde 1 yılı doldurdum, ikinci yıla girdim. Ekibimle beraber, Kocasinan sakinlerine daha rahat, daha modern, daha temiz bir yaşam alanı sunmak için çabalıyoruz. İlçe sınırlarımızda bulunan 116 mahalleye tek tek gidip, mahalle sakinlerimizi dinlemek, daha iyi çalışmalar yapmak için günümüze gün ekleyip, gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Her geçen gün refah seviyenizi arttırmak adına yeni projeler üretiyoruz. Sizden  isteğimiz, bizim göremeyip sizin görebildiklerinizi bizimle paylaşmanızdır. Talepleriniz arasından kısa sürede yapılabilecek olanları hemen yapıp hayatınızı kolaylaştırmak...