26 / 08 / 2024

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

Arora Madrid elektrikli katlanır bisiklete 4 bin 850 TL indirim! Fırsatı kaçıran ağlıyor! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Arora Madrid elektrikli katlanır bisikletin fiyatı bir ayda yaklaşık  4 bin 850 TL birden düştü. Sakın kaçırmayın! Peki, Arora Madrid Katlanır Elektrikli Bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

TOKİ, 34 ildeki 144 konut ve 26 ildeki 96 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 34 ilde 144 konut ile 26 ilde 96 iş yerini 6-7 Ekim'de satışa çıkarıyor...

TOKİ Kars Merkez'de 202 adet konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'ndeki 202 konutu satışa çıkarıyor. Proje için başvuru dönemi 6 Eylül'de başlayacak.

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor!

Temeli 2014'te atılan ve 6 ilçeyi birbirine bağlayan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor...

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılıyor!

Yılan hikayesine dönen Berlin Havalimanı (BER) 31 Ekim tarihinde  nihayet açılıyor. Açılışı 6 kez ertelenen BER için tören de yapılmıyor.

Afet riskini azaltmak, önümüzdeki süreçte en çok ağırlık vereceğimiz konu olacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet riskini azaltmak, önümüzdeki süreçte en çok ağırlık vereceğimiz konu olacaktır. Şu anda 6 vilayette arkadaşlarımız çalışmalarını hemen hemen tamamladılar. " diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6 Haberi

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK.


Mimari proje sergisi 9 Nisan  2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor. Mimari proje söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde...