25 / 07 / 2024

kon evi konutları

kon evi konutları

Mustafa Kalaycı, “Meram Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm kapsamında, belediye-TOKİ işbirliği ile yapılan 1340 dairelik Konevi Konutlarında arsa sahipleri aldatıldıklarını, mağdur edildiklerini, çaresiz kaldıklarını söyledi

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Deprem konutları tamamen köy evi gibi 3 veya 4 katlı olarak inşa edilecek!

Deprem felaketinden etkilenen 11 il için konut yapımları başlayacak. 199 bin 739 kalıcı olan konut ile 73 bin 972 köy evi yapılacağı açıklandı. Zemin artı 3 ya da 4 kat şeklinde olacak. 

Deprem konutlarının detayları peş peşe geldi! En çok zemin artı 3-4 katlı ve 3+1 konutlar yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde ilk etapta 199 bin 739 kalıcı konut ile 73 bin 972 köy evi inşa edilecek. Zemin artı 3-4 katı aşmayacak konutlar, brüt 105 metrekare, net 85 metrekare ve 3 artı 1 şeklinde yapılacak. İşte ayrıntılar ve görseller...

Maradona'nın mirasçıları anlaşamadı! Evi yıkılıyor!

Dünya futbolunun efsane ismi Luis Armando Maradona'nın Villa Devoto'daki evi mirasçılarının anlaşamamsı üzerine yıkılacak. Yıkılacak olan yapının yerine otopark ve yeni konutlar inşa edilecek.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

SGK’dan 40 bin TL’ye satılık konutlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, bünyesinde yer alan konutları uygun fiyattan satışa sunuyor. Kurum Türkiye genelinde çok sayıda daire satışıyla evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapıyor. 

Tek evi olanlar değerli konut vergisi ödemeyecek!

Tartışmalara neden olan değerli konut vergisi maddelerinde önemli değişiklikler yapıldı. Tek evi olanlar değerli konut vergisi ödemeyecek. 5 milyondan değerli konutların 5 milyon lirası da vergiden muaf olacak...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap fiyat listesi!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesi sadece evi olmayanlara özel olarak orta ve dar gelirli ailelere yönelik satışa sunuluyor. 

30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap satışa çıktı. Başvuru yöntemiyle satışa çıkan projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Hiç evi olmayanları ev sahibi yapacak projede 1.508 adet daire bulunuyor. Peki projede başvurular ne zaman başlayacak? İşte 30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap nerede? 

Sadece evi olmayanlar için çok cazip imkanların sunulduğu KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor..

kon evi konutları Haberi

kon evi konutları


MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konevi Konutları’nı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelttiği soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.


MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konevi Konutları’nı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelttiği soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı. Malaycı, “Meram Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm kapsamında, belediye-TOKİ işbirliği ile yapılan 1340 dairelik Konevi Konutlarında arsa sahipleri aldatıldıklarını, mağdur edildiklerini, çaresiz kaldıklarını ve kendilerine muhatap bulamadıklarını söylemektedir. Yerinde yaptığım ziyarette tarafıma iletilen şikayetlerde ve bazı daire sahiplerince verilen ekli dilekçelerde, Blokların 8 kat yapılacağı söylenerek arsalarının elinden alınmasına karşın, 10-12 ve 15 kat olarak yapıldığı, arsalarının büyüklüğü ile kendilerine verilen daire ve çıkarılan borç-alacak hesapları arasında eşitsizlik ve adaletsizlik olduğu, proje alanının ¾’üne karşılık gelen kıymetli kısmının belediyeye kaldığı, haksızlığa uğradıklarını, sözleşmeye uyulmadığını, salon ve...