07 / 07 / 2024

Konak Belediyesi asansör protokolü

Konak Belediyesi asansör protokolü

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Sekreteri Melih Yalçın tarafından imzalanan protokol ile ilçedeki yaklaşık 4 bin asansörün yıllık bakım ve kontrolleri MMO İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilecek

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Yozgat'taki 20 tarihi konak kamulaştırıldı!

Yozgat Belediyesi tarafından 20 eski ev ve konak kamulaştırıldı. Tarihi konakların aslına uygun bir şekilde restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

İzmit Belediyesi’nden asansör kazası açıklaması!

İzmit Belediyesi’nden Kent Konut 3.Etap’ta meydana gelen asansör kazasıyla ilgili açıklama yapıldı.İşite o açıklama...

Ümraniye Belediyesi'nden asansör muayene hizmetleri birimi!

Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan asansörlerin periyodik kontrol faaliyetlerini artık kendi içinde kurduğu “Ümraniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri” birimi ile yapacak ve bu hizmet Türkiye’de ilk defa Ümraniye Belediyesinde uygulanacak.

Konak Belediyesi 2017'ye yeni yatırımlarla giriyor!

Konak Belediyesi yeni yılda üç yeni projeyi daha hayata geçirecek. Gültepe Semti’nde inşa edilecek yeni spor kompleksinin yanı sıra Toros’ta yapılacak kapalı pazaryeri ve Aziziye Mahallesi’ne inşa edilecek yeni semt merkezinin temelleri 2017’de atılacak

Konak Belediyesi’nin 2017 bütçesi belli oldu!

Konak Belediyesi’nin 2017 yılı mali bütçesi belediye meclisince kabul edildi. 315 milyon lira olarak öngörülen bütçede, yatırıma ayrılan pay 52 milyon olarak belirlendi.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

BursaRay'a asansör ve yürüyen merdiven!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Ataevler ile Beşevler’i birbirine bağlayan metro istasyonundan Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansör kullanılmaya başlandı.

Konak Belediyesi asansör protokolü Haberi

Konak Belediyesi asansör protokolü


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şube Sekreteri Melih Yalçın tarafından imzalanan işbirliği protokolü ile ilçe sınırları içinde kalan yaklaşık 4 bin asansörün yıllık bakım ve kontrolleri MMO İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilecek.

İzmir’in merkez ilçesi Konak’taki asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri uzman ellere emanet edildi. Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında düzenlenen törende konuşan MMO Şube Sekreteri Melih Yalçın, asansörlerin bakım ve kontrollerini kamusal bir denetim olarak gördüklerini belirterek, “Türkiye genelindeki asansörlerin yüzde 50’sini oda olarak biz denetliyoruz. Konak Belediyesi’ne de bizimle işbirliğine giderek, birlikte çalışma yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

KAMU GÜVENİLİRLİĞİ ÖN PLANDA TUTULDU

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da ilçe genelindeki asansörlerin yıllık periyodik kontrollerini MMO İzmir Şubesi’ne emanet etmenin güvenini yaşadıklarını ifade ederek, “Günümüz kent...