30 / 04 / 2024

Konak Belediyesi ödül

Konak Belediyesi ödül

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Konak Belediyesi'ne TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan ödül!

Konak Belediyesi, hazırladığı ‘Saadet Mirci Evi’ ve ‘Radyo ve Demokrasi Müzesi’ projeleri ile TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen ‘Raci Bademli İyi Uygulamalar Özendirme Ödülü’nün sahibi oldu.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Konak Belediyesi'nden satılık 21 daire!

Konak Belediyesi mülkiyetinde yer alan 21 adet daireyi satışa çıkardı. İhale 3 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Konak Belediyesi ödül Haberi

Konak Belediyesi ödül

İzmir Konak Belediyesi, 'The International Property Awards(Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)'dan dört projesiyle ödülün sahibi oldu. Milliyet'te yer alan habere göre; Konak Belediyesi'nin, İzmir Valiliği ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)'nın destekleriyle hayata geçirdiği İstiklal İlkokulu (Yenilikçi Öğrenme Merkezi), Yemişcizade (Alanyalı) Konağı, İkizevler ve Roman Kültür Merkezi projeleri ile iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü. 

İstiklal İlkokulu 'Kamu Binası İç Tasarımı' kategorisinde ödüle layık görülürken İkizevler, Roman Kültür Merkezi ve Yemişcizade (Alanyalı) Konağı 'Kamu Hizmeti Binası Geliştirme' kategorisinde ödül aldı. İstiklal İlkokulu ayrıca yarışmanın ikinci bölümü olan dünya finaline kalarak 'En İyi Uluslararası Dünya Ödülleri' kategorisinde yarışmaya hak kazandı. 

 'TARİHİ MİRASI GELECEK NESİLLERE AKTARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Uluslararası bir mükemmellik ödülü olarak nitelendirilen 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)'dan dört ödül almanın öncelikle kendisine...