25 / 07 / 2024

kongre merkezlerinde son durum

kongre merkezlerinde son durum

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda kongre oteli olarak konumlanan WOW İstanbul Hotels&Convention Center'ın Hanife Genel Koordinatörü Ziya Baş Cihan, daha büyük kongreleri çekmek için bölge otellerini işbirliği yapmaya çağırdı.

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Şahinbey Kongre Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark’a dev kongre merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark’ta dev bir kongre merkezi inşa edecek.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi inşaatında son durum!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, "Fuar ve kongre merkezinin başladığı yıl itibariyle 2018 yılı içerisinde toplam 200 milyon dolar, ortalama 700 milyon civarında Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağı ön görülmektedir" dedi.

Sakarya Kongre Merkezi 2018'de hizmete açılacak!

Sakaryalıların merakla beklediği Kongre Merkezi Projesinin son halini paylaşan Toçoğlu, projenin bitiş tarihini de verdi. Yeni merkezin 2018'de açılmasının planlandığı söylendi.

Sakarya Kongre Merkezi’nin projesi Nisan’da hazır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce şehre müjdesini verdikleri Kongre Merkezi Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı. Projede ana salonlar dışında daha az kapasiteli 4 çalıştay salonu da yer alacak

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, fuar ve kongre merkezi, yeni hizmet binası projesi, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

İstanbul'da yapılan kongre sayısı yüzde 280 arttı!

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz, İstanbul'da yapılan kongre sayısının son 10 yılda yüzde 280 arttığını belirtti. Kongre turistlerinin yaklaşık 190 milyon dolar döviz bıraktığını söyledi.

kongre merkezlerinde son durum Haberi

kongre merkezlerinde son durum

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda kongre oteli olarak konumlanan WOW İstanbul Hotels & Convention Center'ın Hanife Genel Koordinatörü Ziya Baş Cihan, daha büyük kongreleri çekmek için bölge otellerini işbirliği yapmaya çağırdı. 2015 verilerine göre İstanbul'da şimdiye kadar toplam 65 uluslararası kongre düzenlendiğini belirten Cihan, bölgelerindeki otellerin işbirliği yaparak daha fazla kongre çekebileceğini vurguladı. Cihan, "Bölgemizde çoğu uluslararası markaya sahip 20'nin üzerinde otel var. Bu kadar otel varken kongre alanı büyüklüğü de artırılmalı. Otelleri ve kongre merkezlerini elbirliğiyle pazarlayabilsek daha iyi sonuçlar alırız. Bireseyel pazarlama yerine 20 otelin beraber pazarlaması daha iyi sonuç verir. Mevcut doluluklarımız da yüzde 20 artar" dedi. 


'Büyük salon gerekli' 

Cihan, İstanbul'da 2-3 bin metrekarelik kongre merkezleri bulunduğunu ancak 15-20 bin metrekarelik her türlü imkanı olan kongre...