28 / 07 / 2024

konut ihlali yapan Adam Ward

konut ihlali yapan Adam Ward

Yetkililer, 33 yaşındaki Adam Ward'ın eyalet hapishanesinde ölümcül dozda "pentobarbital" enjekte edildikten 12 dakika sonra öldüğünü açıkladı. Ward, cezası infaz edilmeden önce ailesine olan sevgisini dile getirdi ve "Tanrı hepimizi affetsin" dedi.

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ne zaman? Spilkent kura sonucu Temmuz 2024 belli oldu mu? 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi yapan Spilkent Toplu Konut Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peki Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ne zaman? Spilkent kura sonucu Temmuz 2024 belli oldu mu? 

TOKİ'den 1 haftada 5 yeni proje geliyor! Dar gelirliye 1.694 yeni konut projesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1.694 yeni konut için start verdi. TOKİ merakla beklenen 5 yeni projesinin ihalesini 1 hafta içerisinde gerçekleştirecek.

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

TOKİ'den iki ile 265 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki yeni projesi için daha ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek o projeler....

Luxera Gayrimenkul halka arz oluyor!

Luxera markasıyla inşa ettiği projelerle yüzlerce aileyi konut sahibi yapan ve sektörün önde gelen kurumları arasında bulunan Luxera Gayrimenkul, halka arz süreci için SPK’ya başvuru yaptı.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ sudan ucuza konut satacak! 4 bin 54 TL taksitle konut fırsatı için başvurular resmen başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, şimdi de sudan ucuza konut satacak. İşte başvuru döneminin başladığı proje ile ilgili detaylar...

TOKİ bir yılda 569 bin konut inşa edecek! 2028’e kadar bu sayı 2 milyonu aşacak! 

TOKİ, yakın gelecekteki üç önemli proje için çalışmalarını sürdürüyor. 2001'den bu yana 1.2 milyon kişiyi konut sahibi yapan TOKİ, bir yılda 569 bin konut inşa edecek. 

TOKİ İstanbul Tuzla’da 627 yeni konut!

Dar gelirli vatandaşlara düşük bütçeli taksitler ve bununla birlikte düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul’da tam 627 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Kocaeli’nde 534 yeni konut!

Dar gelirli kişilere düşük taksitler ve aynı zamanda düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de tam 534 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den İstanbul Başakşehir’e tam 725 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli kişileri düşük taksitler ve düşük peşinatlar ile birlikte son model konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul’da 725 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Kocaeli'ye 496 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 396 yeni konut geliyor!

Dar gelirlileri kira öder gibi konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 396 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Konya projesi ile ilgili detaylar...

konut ihlali yapan Adam Ward Haberi

konut ihlali yapan Adam Ward

ABD'nin Teksas eyaletinde 2005'te bir belediye yetkilisini öldüren mahkumun idam cezası zehirli iğneyle infaz edildi.


Yetkililer, 33 yaşındaki Adam Ward'ın eyalet hapishanesinde ölümcül dozda "pentobarbital" enjekte edildikten 12 dakika sonra öldüğünü açıkladı. Ward, cezası infaz edilmeden önce ailesine olan sevgisini dile getirdi ve "Tanrı hepimizi affetsin" dedi.


Ward'ın öldürdüğü belediye görevlisi Michael Walker'ın babası Dick Walker, idamla ilgili "Son 11 yıldır yaşadığımız işkence ve ızdırabı dindirdi"  yorumunu yaptı.


Avukatları Ward'ın akıl hastası olduğunu iddia ederek affını istemişti ancak Temyiz Mahkemesi bunun mahkumu idamdan kurtarmak için öne sürüldüğünü belirterek af talebini reddetmişti. 


Görgü tanıklarına göre, Walker, eyaletin Dallas kentinde 13 Haziran 2005'te Ward'ın evinin dışındaki hurda yığının fotoğrafını çekmiş ve bu nedenle Ward ile tartışmaya başlamıştı. Evine gidip silahını alan Ward, tırının yanında yardımcı...