02 / 05 / 2024

konut kredilerinde hangi bankalarda indirim oldu

konut kredilerinde hangi bankalarda indirim oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı faiz indirim çağrısının ardından bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı.

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Bankalardan konut kredisi ile ev alanlar farklı faiz oranı ile kalan borcun yeniden hesaplanıp hesaplanmadığını merak ediyor. Peki, Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Konut kredilerinde BSMV düzenlemesi gerçekten gerekli mi? Yeni düzenleme Meclis'te görüşülüyor!

Konuta erişilebilirlik gün geçtikçe daha da zor hale geliyor. Konut kredilerinde yapılacak BSMV düzenlemesi sektörün toparlanmasını sağlayacak mı? 

Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi?

Son dönemde sıkılaştırılmış para politikalarının sonucu ile faiz oranları yükseldi. Peki, Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi? İşte tüm merak edilenler...

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bolu Sosyal Konut Projesi 2022! Bolu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bolu projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bolu 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Denizli Sosyal Konut Projesi 2022! Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Denizli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bitlis Sosyal Konut Projesi 2022! Bitlis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bitlis projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bitlis 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Hakkari Sosyal Konut Projesi 2022! Hakkari ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Hakkari konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Hakkari ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

konut kredilerinde hangi bankalarda indirim oldu Haberi

konut kredilerinde hangi bankalarda indirim oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı faiz indirim çağrısının ardından bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı. Bankalar konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına indiriyor. İşte konut kredilerinde faizi indirdiğini açıklayan bankalar...





Konut kredisi faiz oranları Ağustos son durum!



1- TEB konut kredisi faiz oranlarında indirim!

banka konut kredisi faizlerinde indirime gidildi. İlk olarak Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi için başlattığı ve Ağustos ayı boyunca sürecek olan yeni kampanya kapsamında konut kredisi faizlerini yüzde 0,99'a kadar düşürdü.



2- Ziraat Bankası konut kredisi faiz indirimi!

Ziraat Bankası ise dünden itibaren geçerli olmak üzere 1-24 ay vadelerde yüzde 0,82'ye, 25-60 ay vadelerde yüzde 0,90'a ve 61-120 ay vadelerde de yüzde 0,95'e çekti.



3- Denizbank konut kredisi faiz indirimi!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, konut finansmanında faizi iki yıla kadar...