23 / 07 / 2024

Konut markalaştırma

Konut markalaştırma

Uzun zamandır gayrimenkul sektöründe pazarlama iletişimi ve reklam tasarım hizmetleri sunan Dom Interactive, bu alanda edindiği tecrübe ve de birikimle sektöre yepyeni bir model getiriyor.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Şehitkamil'de ev sahiplerinden kamulaştırma tepkisi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 2012'de “kentsel dönüşüm alanı” ilan edilen Eydibaba Mahallesi’nde kendilerine konut verilmemesi sebebiyle evini satmayan 18 ev sahibine karşı kamulaştırma kararı alındı. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe için kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut mağdurlarından araştırma önergesi tepkisi!

Türkiye’de son 10 yılda ortaya çıkan 100 binden fazla konut mağduru Meclis'ten çıkacak kararı bekliyordu. CHP’li Akif Hamzaçebi’nin verdiği araştırma önergesi reddedilince mağdurlar tepki gösterdi.

Akif Hamzaçebi'nin konut mağdurları için verdiği araştırma önergesi reddedildi!

TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin "İstanbul Esenyurt'taki konut mağdurları" konusunda verdiği araştırma önergesinin gündeme alınması önerisi kabul edilmedi

Konut markalaştırma Haberi

Konut markalaştırma

Gökyüzü Residence, Mavikumsal Residence, Sunrise Residence, Ginza Lavinya Park, Country Life, Arcadium Life, Nest Ortaköy ve Ginza Gineşli gibi birçok proje için pazarlama stratejileri geliştiren Dom Interactive, sunduğu servislerin kalitesini artırmak için 'Player' isimli bir model geliştirdi. Player, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne özel olarak geliştirilen ilk ve tek interaktif strateji planlama modeli olma özelliğini taşıyor.

Player strateji planlama modeli 6 basamaktan oluşuyor:1. Project Analysis (Proje Analizi), 2. Localization (Konumlandırma), 3. Awareness (Marka Farkındalığı),4. Yellow Effect (Yaratıcı Strateji),5. Engagement (Etkileşim Yönetimi),6. Reporting (Raporlama)

Dijitalin hızlı yükselişiyle birlikte önem kazanan interaktif iletişim anlayışı diğer sektörlerde olduğu gibi markalı konut projelerinin de iletişim planlarına yön veriyor. Bu anlamda Player, markalı konut projelerinin değişen iletişim anlayışına ayak uydurabilmelerini sağlayan ve markayı sistematik bir şekilde başarıya götüren...