30 / 04 / 2024

konut sigortasının karşılamadığı hasarlar

konut sigortasının karşılamadığı hasarlar

Konut sigortası sadece konutu değil konut içindeki eşyaları da güvenceye aldığı için vatandaşlar tarafından çok tercih ediliyor. Peki konut sigortası hangi zararları karşılamaz? İşte konut sigortasının karşılamadığı hasarlar...

Konut sigortasının kapsamadığı durumlar!

Evini güvence altına almak isteyen vatandaşlar, geniş kapsamı sebebiyle konut sigortası yaptırıyor. Peki konut sigortası hangi durumları kapsamaz? İşte konut sigortasının kapsamadığı durumlar...

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Trafik sigortasının yetersiz kaldığı yerde devreye İMM giriyor!

Zorunlu trafik sigortası kaza anında karşı tarafa verilen hasarı belirli limitler dahilinde karşılarken, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası (İMM) araç sahibinin üçüncü şahıslara verdiği maddi zararın tamamını karşılıyor.

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Depremzedeler çileden çıktı! Full-paket olarak aldıkları konut sigortaları zararları karşılamıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde araçları ve evleri hasar gören vatandaşların sigorta şirketleri ile başları dertte. Depremzedeler, konut sigortası yaptırdıkları halde şirketlerin çeşitli bahaneler ileri sürerek zararlarını karşılamadığından yakınıyor.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

DASK tarafından gerçekleştirilen  açıklamada depremin daha ilk gününden kurum uzmanlarının hasar tespit çalışmalarına başladığı ve ilk ödemelerin 24 saat içinde yapıldığı bilgisi paylaşıldı. Peki Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar?

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Konut sigortasının karşılamadığı zararlar neler?

Oturulan konutlarda meydana gelme olasılığı bulunan zrarlar konut sigortasıyla teminat altına alınıyor. Peki konut sigortası nedir, hangi zararları kapsar hangi hasarları kapsamaz? İşte merak edilen detaylar...

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

konut sigortasının karşılamadığı hasarlar Haberi

konut sigortasının karşılamadığı hasarlar

Konut sigortası bir konutta yaşanabilecek birçok olumsuzluğun engellenmesini sağlayabiliyor. Bundan dolayı da konut sigortası, Türkiye'de en çok tercih edilen ve yaptırılan sigorta türlerinin başında geliyor. 

Konut sigortası yaptırırken sigortanın hangi durumları karşılayıp karşılamadığı merak edilmekte. Konut sigortasının bu kapsamda kapsadığı ve kapsamadığı durumlar sigorta poliçesinde belirtilir.

Konut sigortası sadece konutu değil konutun içindeki eşyaları da güvenceye alıyor. Evdeki televizyondan buzdolabına, kasa içindeki ziynet eşyalarından su tesisatındaki sorunlara kadar bir evde yaşanabilecek tüm sorunlar konut sigortası sayesinde giderilebiliyor.

Konut sigortasıyla, hırsızlık, yangın, deprem, su baskını gibi sorunların yanı sıra ek teminatların da poliçeye dahil edilmesiyle birlikte konutta yaşanabilecek bütün hasarlar teminat altına alınabiliyor. Sigortada, teminatların kapsamı genişletilebiliyor. 

Genel şartlara göre, sahip olunan sigortanın karşılamadığı hasarlar şöyle: 
 
1- Savaş ve savaşın neden olduğu her...