30 / 04 / 2024

konut siteleri yönetimi

konut siteleri yönetimi

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "konut sitelerinin hukuki yapısı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Konut sitelerinin yönetimindeki yanlışlar nelerdir?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''konut sitesi yönetimlerinin sahipsizliği'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

10 maddede site yönetimi planı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "10 maddede site yönetimi planı" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

İnşaat firmalarının site yönetim süresi var mıdır?

İnşaat firmalarının inşa ettikleri konut sitelerinde yönetim nasıl işliyor? İnşaat firmalarının site yönetim süresi var mıdır? İnşaat firmaları konut sitesini nasıl yönetir? Kat Malikleri Kurulu, konut sitesini yönetebilir mi?

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Konut sitesi yöneticileri için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu geliyor! 

Tesis yönetimi sektörü, konut sitesi yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesini bulundurarak faaliyette bulunması için ortak hareket etme kararı aldı.

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

Konut sitelerinde kriz yönetimi nasıl yapılır?

Türkiye'de konut siteleri sayısı gün geçtikçe artıyor. Konut sitelerinde yaşayan vatandaşların sayısı arttıkça birtakım sorunlar da ortaya çıkmaya başladı. Peki, konut sitelerinde yaşanan sorunlar nasıl çözülür?

13 maddede site yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede sitelerin yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede sitelerin yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede site yönetimi mevzuatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede site yönetimi mevzuatı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede sitelerin yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede sitelerin yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

konut siteleri yönetimi Haberi

konut siteleri yönetimi

1.    Siteler, tüzel kişiliksiz organizasyonlardır. Sitelerin bağlı olduğu, denetim üstü herhangi bir resmi kurum yoktur. Çoğaltılabilecek örneklerle; özel okullar, Milli Eğitim Bakanlığına, özel hastaneler, Sağlık Bakanlığına bağlı ve bu bakanlıkların denetiminde iken, site yönetimlerinin bağlı olduğu veya siteleri denetleme yetkisine sahip herhangi bir resmi kurum yoktur.

2.    Maalesef, site yönetimi mevzuatına yamanmaya çalışılan, dernekler, kooperatifler, belli statüdeki şirketlerin toplantılarına resmi kurum temsilcileri katılırken, site yönetimlerinde böyle bir zorunluluk, hatta uygulama yoktur. Yani birileri, site yönetimi kurul toplantılarına resmi bir görevli davet edemez, ederse de herhangi bir kurumdan herhangi bir otorite bu toplantılara gelemez.

3.    Devlet, insanların hayatını sonlandırabilir, dernekleri kapatabilir, şirketlere kayyım atayabilir, aileleri parçalayabilirken, hiçbir siyasi ortam veya rejimlerde site yönetimlerine müdahale etmez, edemez.

4.    Tüm bunlara rağmen, hala bazı site...