25 / 05 / 2024

KonutMarket\'in kurucusu

KonutMarket\'in kurucusu

KonutMarket NLP ile "uygulamalı konut projeleri satış-pazarlama elemanı eğitimleri" vererek sektöre hizmet ediyor

İnşaat sektörü zor günlerden geçiyor!

Pandemi sonrası artan enflasyonla birlikte konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini belirten Seaside Alanya Real Estate’in kurucusu Abdullah Tuncer inşaat sektörünün zor günlerden geçtiğini söyledi.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Ahbap’ta çalışmak isteyenlere peş peşe müjde! 2023 Ahbap personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru ekranı burada!

Haluk Levent’in kurucusu olduğu ve açıldığı ilk günden bugüne yardıma gereksinimi olan kişilere yardım ulaştıran Ahbap Derneği, personel eksikliği bulunduğunu ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın! 

Bridgewater Associates’in kurucusu olan Ray Dalio, son dakika dolar tahmini ile resmen deprem etkisi yarattı. Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

KonutMarket\'in kurucusu Haberi

KonutMarket\'in kurucusu

Ülkemizde konut sektörü hızla gelişiyor, her geçen gün sayısız projeler hayata geçiyor. Bu noktada doğru yerde, doğru projeyi yapmak ve müşteriye uygun koşullarla sunmak önem kazanıyor. Peki, konut satışı için sadece bunlar yeterli mi? Bu sorunun yanıtı "evet" olsaydı, tamamlanmasının üzerinden aylar, yıllar geçmesine rağmen hala satılamayan projeler olmazdı... İşte bu noktada profesyonel satış teknikleri devreye giriyor. Konut pazarlamasına yepyeni bir anlayış getiren KonutMarket, projeye özel hazırlanan pazarlama stratejileri ve özel satış teknikleri ile bir projenin en önemli unsuru olan satışı başarıyla gerçekleştiriyor. KonutMarket şimdi de NLP (Nöro Linguistik Programlama) ile "uygulamalı konut projeleri satış-pazarlama elemanı eğitimleri" vererek sektöre hizmet ediyor. 

Talebin üzerinde arzın gerçekleştiği konut sektöründe, projelere nasıl yapılması gerektiğinden başlayarak, konutların tesliminden sonra yaşamın mutlu ve huzurlu...