24 / 07 / 2024

Konutta doğaya dönüş başladı

Konutta doğaya dönüş başladı

Urla İçmeler mevkiinde hayata geçirilen 'Megapol Urla Evleri', Urla'da yaz kış yaşamak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Narlıdere gişelerden 15 dakika sonra ulaşılan proje, yarattığı ulaşım kolaylığı ile de tercih ediliyor.

Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılması çevrecileri ayağa kaldırdı!

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasını imara açması çevrecileri de ayağa kaldırdı. Söz konusu arsa için imza kampanyası başlatıldı.

Doç. Dr. Sinan Cansız kentsel dönüşümde yaşanan mağduriyetlere parmak bastı!

İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız kentsel dönüşümde yaşanan sorunlar ile ilgili önemli açıklamalar yaparak vatandaşların mağdur olduğu konulara değindi.

Evini dönüştüreceklere kritik uyarılar: Bunlara dikkat edin! Doğru müteahhit nasıl bulunur?

Dönüşüm için kolları sıvayan konut sahiplerinin en büyük endişesi güvenecekleri müteahhit bulabilmek. İNDER Başkanı Keçeli, “Müteahhidin geçmişine ve finansal durumuna iyi bakın” diye konuştu. İşte doğru müteahhit ile ilgili detaylar...

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Kentsel dönüşümü hızlandıracak tek yöntem: Doğru finansman modeli!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, kentsel dönüşümde son dönemde atılan tüm doğru adımlara rağmen, kaynak oluşturacak doğru bir modelleme yapılmadan istenilen hızda kentlerin dönüştürülemeyeceğine vurgu yaptı.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Kentsel dönüşüm doğru planlanırsa 5 yılda tamamlanabilir!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, gelecek üç ayda kentsel dönüşüm doğru planlanırsa beş senede kentsel dönüşümün ülke gündeminden kalkabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Konutta doğaya dönüş başladı Haberi

Konutta doğaya dönüş başladı

Megapol Group Genel Koordinatörü Hakan Yıldız, kentlerdeki konforu doğanın içinde yaşamak isteyen yeni bir anlayışın doğduğuna dikkat çekerek. Megapol Urla Evleri'nin bu değişime hitap ettiğini söyledi. Ege Bölgesi'nde ilk kez termal ve denizle bütünleşen bir projeyi gerçekleştirmenin avantajım yaşadıklarını dile getiren Yıldız, tüm yaşam gereksinimlerini aynı alanda çözdüklerini belirtti. Megapol güvencesiyle, Urla'da yeni bir konseptin oluştuğunu vurgulayan Hakan Yıldız, Megapol Urla Evleri'nde; termal havuzlar, beach club. SPA, buhar banyoları, spor alanları, restoranı, market, kuaför, Urla'ya servis yapacak shuttle hizmetlerinin de sunulacağının altını çizdi. Toplam 190 villanın yer aldığı ve ilk etapta 128 villanın yapımının gerçekleştiği projeye İzmir kadar İstanbul'dan ve diğer illerden talep geldiğini anlatan Yıldız, projede her aile tipine ve bütçeye göre farklı villa seçenekleri sunulmasının talep artışında...