08 / 05 / 2024

konutta seferberlik kampanyası

konutta seferberlik kampanyası

15 Temmuz darbe girişimi sonrası konutta seferberlik ilan eden ve kampanya yapan gayrimenkul sektörü ikinci kez seferberlik için düğmeye bastı.

Konutta 180 ay vade 1.20 faiz fırsatı sektörü nasıl etkiler? Uzmanlar sıraladı: Fiyatlar yüzde 50 artacak! 

Konutta 180 ay vade 1.20 faiz kampanyasının, fiyatları yükseltmesi bekleniyor. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kira desteği, başvuru ücreti, başvuru tarihi gibi sorular yanıt buldu! 'Yarısı Bizden' kampanyasında 20 sorunun yanıtı

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Bakanlık olarak kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlatıldığını belirtip “Yarısı Bizden” kampanyasına katılım koşullarını sosyal medya paylaşımıyla 20 soruda duyurdu.

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Konutta kredi kampanyasına ihtiyaç var!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat maliyetleri ve konut kredisi oranları hakkında yaptığı açıklamada, “Bu dönemde konutta kredi kampanyasına ihtiyaç olacaktır. Bu sene bu faiz oranlarıyla gidilecekse farklı rakamlar görmemiz çok zor" diye konuştu.

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz gün duyurduğu destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte 5 soruda Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  Peki Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Emlak Konut GYO'dan 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinin ardından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  

Konutta faiz düşüyor satış artıyor!

Kamu bankalarının başlattığı konutta faiz indirimi kampanyasına özel bankalar da katıldı. Bankaların faiz indirimlerine ilgi gösteren vatandaşlar, ev sahibi olmak için sıraya girdi... 

Konutta 0,98 faiz kampanyasına 4 bankadan destek!

KONUTDER ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kampanyası hızla büyüyor. Dev işbirliğine Vakıfbank, Halkbank, Vakıf ve Ziraat Katılım da katılım sağlıyor.

Sur Yapı Almanya'da iki günde 30 milyonluk satış yaptı!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiği 15 projesini Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla biraraya getirdi. 

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.

Konutta indirim kampanyasında son günler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle başlatılan konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz oranı sunan Konut Kampanyasında sona yaklaşılıyor. Kampanyanın detayları ve geçerlilik süresini Kredi Pazarı araştırdı…

konutta seferberlik kampanyası Haberi

konutta seferberlik kampanyası

Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği kampanya dönemi 2 ay sürecek. 31 Mart'ta sona erecek kampanyada peşinatlar yüzde 5'e indi.


Kalan yüzde 15’lik kısmın ise konut teslimine kadar ödenmesi imkânı sağlanırken, 60 ay vade için yüzde 0 faiz uygulanması kararı alındı.


Ayrıca 10 yıl vadeli alımda yüzde 0.45, 20 yıl vadede ise yüzde 0.79 faiz ödenecek.


KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU BANKALAR

Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası. 


KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU PROJELER VE FİYATLARI


1-) Adım İstanbul / Başakşehir 


128-135 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 625 bin TL'den, 


164-207 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 803 bin TL'den,


189-217 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları 918 bin TL'den başlıyor.


Web: http://www.adimistanbul.com.tr/



2-) Avrupa Konutları Başakşehir / Başakşehir


124-149 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 596...