05 / 05 / 2024

konutta yeni kampanyalar

konutta yeni kampanyalar

Mehmet Canıtatlı Yeni Akit Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Faize geçit vermeyenler hem kazanıyor hem kazandırıyor başlıklı yazısını kaleme aldı. Piyasadaki belirsizliğe karşı tedbir alınıp konutlarda kampanya başlatıldı...

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Konutta yeni vergiler geliyor! Bölgesel değerleme yapılacak, gerçek dışı kiralar tespit edilecek!

Gelecek zamanlarda konut piyasasını yeni düzenlemeler bekliyor. Peki hangi düzenlemeler yapılacak? Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, tek tek açıkladı. 

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Araç alacaklar dikkat! Otomotiv markalarını yeni kampanyalarını açıkladı

Ekim ayıyla birlikte çok sayıda otomobil firması da kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi kampanyalarını artırdı. İşte AA'nın derlemesine göre firmaların açıkladığı yeni kampanyalar şunlar...

Konutta yeni kriz patlak verdi: Konut kredilerine sınır geliyor!

Konut sektöründe gündemden düşmeyen kredi konusunda yeni kriz patlak verdi. Geçtiğimiz gün Bakan Şimşek konut kredileri için verdiği sıkılaşma mesajının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. 

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

Bankalar müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak amacıyla birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Garanti BBWA’dan da yeni bir kampanya duyurusu geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini paylaştı.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Ödeme miktarları yükseltilecek

Emeklilerin promosyon ödemeleri için beklediği gün geldi. 19 banka tarafından emekliler için verilen promosyonlarda taban tutarları 1 Kasım Salı gününden itibaren artırılacak. Bankaların yeni kampanyalarını da önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Konutta yeni dönem! 5 yıllık kontratla kiralanacak

Dar gelirli vatandaşlar için konut seferberliği başlatan kamunun ardından özel sektör de devreye giriyor. Proje kapsamında devlet arazisinde geliştirilecek konutlar, 5 yıllık kontratlarla kiralanabilecek. Konutların devlete teslim süresi ise 18 yıl olarak belirlemiş oldu.

HUAWEI nova Y90, Watch Fit 2, FreeBuds SE’den oluşan Okyanus Paketi yüzde 25 indirimli! İşte 12 Eylül 2022 fiyatları

Huawei, kalitesi, cazip fiyatları ve şık tasarımlarıyla Türkiye pazarındaki yerini her geçen gün artırırken beğeniye sunduğu yeni kampanyalarıyla da adından söz ettiriyor.

Emekli promosyonu bitti bunlar başladı! Akbank az önce resmi promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere verilen promosyonların yavaş yavaş bitmesiyle birlikte bankalar müşterilerini kendilerine bağlamak adına yeni kampanyalar yapmaya başladı. Bu kampanyalardan birini de Akbank yapıyor.

Ziraat Bankası resmen duyurdu! TC kimlik numarasıyla giden herkes faydalanabilecek

Ziraat Bankası tarafından Emeklinin Artısı kampanyası kapsamında Türk Telekom ile işbirliği yapıldı. Ziraat Bankası, maaşını Ziraat üzerinden alan emeklilere özel en yeni kampanyalarını duyurdu. İşte detaylar...

konutta yeni kampanyalar Haberi

konutta yeni kampanyalar

Evde huzur olmazsa işte de huzur olmazmış. Aynı şeyi ekonomiye uyarladığımızda, huzurun ilk bozulduğu sektörün gayrimenkul olduğunu söylemek mümkün. Konut üreten firmalar, geçen hafta konut kredi faizlerinde yaşanan artış ve piyasadaki belirsizliğe karşı tedbirlerini hemen aldı ve kampanyalar başlattı. Bugünlerde öne çıkan 4 tercih var. 


1-Firmalar ilk adımda müşteriler için yüzde 1 seviyesinde olan psikolojik sınırı kendi iç finansmanları ile aşıyor. 

2- Bankalarla anlaşıp faiz oranını bir süre de olsa sabitleme yoluna gidenler var. 

3- Esnek ödeme planları yeniden gündeme getirenlerin sayısı artıyor. 

4- Senetli alım-satım tercihi üzerinde çalışma yapan firmalar da var. 

Bu konuda ilk adımı Ege Group, Dumankaya İnşaat, Gül Yapı, SOYAK, Yeşil İnşaat (İnnovia Projeleri) attı. Eminevim Grubu ise müşterilerini yıllardır faizsiz sistemle ev sahibi yapıyor. 

İnşaat üreticilerine kulak kabarttığımızda onlar kârlarından...