30 / 04 / 2024

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik geniş kapsamlı bir seminer düzenledi. 11-14 Eylül 2014'de 7.'si düzenlenen seminerde üyeler Alanya Bera Otel'de konakladı...

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Konya'da emlak sektöründe neler oldu?

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da Nisan ayına ilişkin konut satışlarını değerlendirdi.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Emlakçılardan destek talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, "Devletimizin de emlakçı esnafın yanında durarak gereken ekonomik desteği vermesini istiyor ve talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Kira fırsatçıları esnafı bezdirdi!

Yüksek kira nedeniyle Alsancak’ta bir çok dükkan kapandı. Emlakçılar, “Kiralar makul rakamlara çekilmeli. Bu fiyatlarla kimse mülk kiralamaz” diyor...

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Haberi

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik geniş kapsamlı bir seminer düzenledi. 11-14 Eylül 2014'de 7.'si düzenlenen seminerde üyeler Alanya Bera Otel'de konakladı. Katılımın yoğun olduğu eş ve çocuklarla birlikte 250'ye yakın kişinin geldiği mobilyacı esnafının sorunlarının konuşulduğu seminerde eşlerinde kaynaşma birlik ve beraberliğe vurgu yapılan toplantıda konuşma yapan Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Giinbaş, bu tür sosyal etkinliklerde esnaflar arası bağların güçlendiğini söyledi. Seminerin son gün akşamı Otel yönetimi katılan tüm misafirlerimize jest yaparak üzerinde Mobilyacılar Odasının Logosunun bulunduğu dev bir yaş pasta yaptırdı. Bera Otel Genel Müdürü Mustafa Sağlam ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaş'm hazır bulunduğu toplantıda pasta kesilerek, Mobilyacılar Odası üye eş ve çocuklarına ikramda...