16 / 05 / 2024

Kooperatif Girişimciliği

Kooperatif Girişimciliği

Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı”nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı sorumluluğunda yer alan Kooperatif Girişimciliği Eğitim Projesi uygulamaya konuluyor. Bakanlık yazısı ilgili kurumlara gönderildi...

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Şehir Plancıları Odası'ndan Ankara'daki projeye tepki: Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış bir kararı!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO), İstanbul Yolu’ndan Eryaman’a giriş- çıkış için yapılması istenen alternatif kavşak projesine tepki gösterdi.

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Tarım Kredi tek tek açıkladı: Ayçiçek yağı 39 TL, Salça 37,90 TL, Tereyağı 185 TL! 6 Ekim 2023 Tarım Kredi kataloğu

Tarım Kredi Market 6-19 Ekim 2023 aktüel ürünlerin fiyat listesi yayımlandı. Bu kapsamda Kooperatif marketlerinde Ayçiçek yağı 39 TL, tuvalet kağıdı 99.90 TL'ye satılacak. İşte indirimli ürünler tam liste...

Sabancı Holding dünya iş liderlerine yatırım çağrısı yaptı!

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Cevdet Alemdar, "Türkiye’nin küresel inovasyon endekslerinde ve patent başvuruları göstergelerinde üst sıralara tırmanması, ülkemizde girişimciliğin bir iş kültürü olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş yerleri için geri sayım başladı. Peki, YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Çinli otomobil markası Türkiye'ye giriş yaptı! İşte fiyatı

Türkiye otomobil pazarına Çin'den bir marka daha giriş yaptı. Çinli elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor, T03 modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazından yararlanarak desteklerin artırılacağını açıkladı!

Desteklerin artırılması ve genç girişimcilerin iş kurmalarına yönelik faizsiz kredi desteğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı kaynaklı gelirlerin kullanılacağını açıkladı.

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…

Kooperatif Girişimciliği Haberi

Kooperatif Girişimciliği


Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylanıp, 17 Ekim 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan “Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı”nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı sorumluluğunda yer alan “Kooperatif Girişimciliği Eğitim Projesi” çalışması yapılarak uygulamaya konulacağını ve diğer uygulama hakkındaki açıklayıcı bilgileri içeren duyuru İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne gönderildi.


Bakanlık yazısı için