04 / 07 / 2024

köşeçarşı projesi fiyat

köşeçarşı projesi fiyat

Başakşehir 1. Etap ve 2. Etabın ortasında ve Başakşehir Belediyesine ait arsa üzerinde inşaatı devam eden Köşeçarşı Projesi 6 Nisan 2013 tarihinde, muhammen bedel üzerinden satışa açılacak.

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşte olan altın fiyatları, atlın almak isteyenleri ters köşe yaptı. Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Ata altın kaç lira? 21 Mayıs 2024 kuyumcu altın fiyatları.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Audi'de fiyatlar alev aldı: Audi Q8 Sportback e-tron 2023 fiyat listesi görenleri şaşkına çeviriyor

Artan otomobil fiyatları vatandaşların alım gücünü zorlaştırırken Audi'nin 2023 fiyat listesi görenleri hayrete düşürüyor.  Audi Q8 Sportback e-tron almak isteyenlerin 4 milyon 500 bin TL'den daha da fazla bir ücret ödemesi gerekiyor. İşte Audi Q8 Sportback e-tron 2023 fiyat listesi...

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

Duyduk duymadık demeyin! Arçelik  Expert Buharlı Ütü indirimde! İşte Arçelik 12 Mart 2023 fiyat listesi

Ütü almak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olanlar dikkat! Sizin için indirimli fiyatıyla Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'yü araştırdık. Peki Arçelik buharlı ütü indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Audi RS Q8'e dev zam! Fiyatı görenleri şaşırtıyor! İşte Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS Q8'nin Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte  Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Arçelik'ten öğrenciler için büyük indirim! Laptop, telefon ve kulaklık fiyatları dip yaptı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Arçelik’ten üniversiteli öğrencileri için büyük indirim başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün kampanyaya dahil edildi. Peki, Arçelik'te hangi ürünler indirime girdi? İşte 13 Aralık 2022 Arçelik fiyat listesi…

köşeçarşı projesi fiyat Haberi

köşeçarşı projesi fiyat


Başakşehir 1. Etap ve 2. Etabın ortasında ve Başakşehir Belediyesine ait arsa üzerinde inşaatı devam eden Köşeçarşı Projesi 6 Nisan 2013 tarihinde, muhammen bedel üzerinden satışa açılacak. Proje; 1. Etap, 2. Etap, Onurkent ve yaklaşık 3000 yatak kapasiteli İkitelli Sağlık Kenti girişlerini birbirine bağlayan beş ayrı arterin buluştuğu kavşakta inşa ediliyor. Köşeçarşı, İkitelli Sağlık Kentinin ana giriş kapısına 650 mt mesafede yer alıyor. Farklı büyüklüklerde cadde dükkan seçenekleri bulunan projedeki 2400 m²’lik süpermarket alanı da aynı tarihte satışa açılacak. Alışveriş esnasında cadde üzerinde trafik yoğunluğu oluşmasını önlemek için dükkan önlerinde açık otoparklar ve yine müşterilerinin kullanabileceği kapalı otopark alanları oluşturulacak. Ayrıca cadde dükkanların önünde aktivitelerin yapılacağı genişçe bir meydan planlanmış. 


Cadde dükkanlar KDV Dahil 188.000 TL’den başlayacak


Cadde cepheli Köşeçarşı dükkanları...