28 / 04 / 2024

köşeyazarı murat yonat

köşeyazarı murat yonat

Adana 5 Ocak gazetesi köşe yazarı Murat Yonat bugün ki köşe yazısında Çukurova Belediye Başkanı ile olan röportajına yer verdi. Röportaj içerisinde Çukurova Belediye Evleri'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projeside yer alıyor.

Murat Kurum: 300 bin konutluk 'Yarısı Büyükşehirden' kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, megakentin kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Murat Kurum'un ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planı...

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a ‘depreme hazırlık’ mesajı: İçi boş vaatlerle olmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beyoğlu’nda önemli açıklamalar yaptı. Kentsel dönüşüm kapsamında belirlenen 69 riskli alan bulunduğunu dile getiren İmamoğlu, Murat Kurum’a da ‘depreme hazırlık’ mesajı verdi...

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Işık ve Murat Işık ortaklığında kuruldu.

Bakan Murat kurum açıkladı! Yarısı Bizden Kampanyası ile küçük uydu kentler yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden Kampanyası kapsamında 500 bini Anadolu, 500 bini Avrupa Yakası'nda olmak üzere küçük uydu kentler yapılacağını açıkladı.

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Murat Balıkçı tarafından kuruldu.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Murat Kurum: Millet bahçesinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık!

Millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık." dedi.

köşeyazarı murat yonat Haberi

köşeyazarı murat yonat

Adana 5 Ocak gazetesi köşe yazarı Murat Yonat bugün ki köşe yazısında Çukurova Belediye Başkanı ile olan röportajına yer verdi. Murat Yonat'ın bugün ki köşe yazısı;


5 Ocak Gazetesi geleneksel sabah kahvaltısı röportajlar serisinin bu haftaki konuğu Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oldu. Adana'nın en elit ve göz bebeği olarak bildiğimiz Çukurova ilçemizle ilgili yapacaklarını sorduk, Soner çetin ise içtenlikle cevapladı.


Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, Soner Çetin ile yaptığımız toplantıda gördüğüm, kendine güvenen,çalışma arzusu yüksek,tuttuğunu koparacak,halkın içinde olacak beyefendi bir Belediye Başkanı. Bu anlamda bende Çukurova İlçesinde ikamet eden bir vatandaş olarak memnun oldum.Neyse "sadete gel" diyeceksiniz şimdi ama gördüğümü ve hissettiğimi de ifade etmek istedim.


5 Ocak gazetesinin güçlü yazar ve çalışan kadrosundan öncelikle Kentsel dönüşüm sorusu geldi. Çukurova İlçesinde kentsel...