23 / 07 / 2024

Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar

Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar

Yatırım cennetine dönüşen Türkiye'de yabancılar sadece sanayi, gayrimenkul veya turizme ivme kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda otomotiv sektörünü de canlı tutuyor. 2014'ün ilk 4 ayında yabancılara 5 binin üzerinde konut satışı gerçekleştirildi...

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

ŞOK Market'te Hugel akü 1399 TL'ye, oto cam sileceği 37 TL, Singer kazanlı ütü 2499 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. ŞOK Market'te bugün itibarıyla Hugel akü 1399 TL'ye, oto cam sileceği 37 TL, Singer kazanlı ütü 2499 TL'ye satılacak.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Ticaret Bakanı Bolat: Emlakta, daire, dükkan ve arsa fiyatlarında düşme var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv ve gayrimenkul sektöründe düşüş olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Bolat, 1 Kasım'da yürürlüğe girecek yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isim ve hesaplara ağır ceza verileceğini söyledi.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.

Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar Haberi

Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar

Yatırım amacıyla Türkiye'ye gelen yabancıların sayısı her geçen gün artıyor. 2014'ün ilk 4 ayında yabancılara 5 binin üzerinde konut satışı gerçekleştirildi. Yatırım cennetine dönüşen Türkiye'de yabancılar sadece sanayi, gayrimenkul veya turizme ivme kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda otomotiv sektörünü de canlı tutuyor. Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar, "Ülkemizde kiralık otomobil sayısı her geçen gün artıyor. Tüketicinin kiralık aracın avantajlarına yeni yeni hakim oluyor. Kısa veya uzun vadeli seyahatler için gelen yabancıların da kiralık araç talebi artıyor" diye konuştu. Kiralama sektörünün gelişiminin otomotive de olumlu yansıdığını belirten Barkın Pınar, beş ayda üst segmentte yer alan 25 bin aracın satıldığı bilgisini verdi. Pınar, "Satılan yaklaşık her dört otomobilden birini kiralama firmaları satın alıyor. Bu da sektöre sağladıkları katkının en büyük göstergesi"...