09 / 05 / 2024

KOTO

KOTO

KOTO'da düzenlenen sektör istişare toplantısında inşaat sektörüne dair konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentte toplam 6 bin 687 müteahhitlik firması olduğunu söyleyerek ''Kocaeli'de 59 bin 341 kişi sigortalı olarak istihdam ediliyor" dedi.

Kocaeli’ye 12 yılda 677 milyon TL’lik yatırım yapıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocaeli Ticaret Odası’nda sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Bakan Yıldız, kayıp kaçak oranın en düşük olduğu il olan Kocaeli’ye 12 yılda 677 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını vurguladı.

Prof. Dr. Naci Görür 23 kente özellikle dikkat çekti...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan kent sempozyumlarının 4’üncüsü bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO başladığı kaydedildi. Üç gün sürecek olan sempozyumların ilk gününün konuğu Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu.

Kota Madeni Yağ İnşaat Makina Lojistik Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kota Madeni Yağ İnşaat Makina Lojistik Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.

Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Katkı Paylı Konut Kredisi faiz oranları yüzde 0,79’a düştü!

Kocaeli Ticaret Odası ile Ziraat Bankası arasında, KOTO üyesi müteahhit firmalarının müşterilerine kullandırması için imzalanan Katkı Paylı Konut Kredisi’nin faiz oranları yüzde 0,79’a geriledi.

Katkı Paylı Konut Kredisi müteahhitlere anlatıldı!

KOTO ve Ziraat Bankası arasında imzalanan 0,98 faiz oranlı Katkı Paylı Konut Kredisi protokolünün detayları müteahhitlere anlatıldı.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için taşın altına elini koydu.  Ziraat Bankası ile imzalanan protokole göre KOTO üyesi müteahhit firmaların katkı payıyla vatandaşlar, yüzde 0,98 faizle konut sahibi olabilecek.

Arabicana Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabicana Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamal   Abouhıcham ve Yağmur  Koto ortaklığında kuruldu. 

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kocaeli Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nin işbirliği ile düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu paneli KOTO’da gerçekleşti.

Kocaeli'de Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kocaeli Ticaret Odasında (KOTO) düzenlenen çalıştayın açılışında, Marmara Depremi'nin Türkiye açısından bir milat olduğunu belirtti...

KOTO Haberi

KOTO

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)'nın kent yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği sektör istişare toplantılarının 3'üncüsü inşaat sektörü konusuyla devam etti. KOTO'da dün düzenlenen toplantıya; vali Hasan Basri Güzeloğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü İlhan Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, İl Yazı İşleri Müdürü ismail Akbıyık, KOTO 2'nci Meslek Komitesi üyeleri, meclis üyesi Mikail Kayacı, Mehmet Olhan, Bünyamin Barış, Faruk Mamik, 2'nci Meslek Komitesi yedek üyesi Mehmet Doğan, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yönetim kurulu üyeleri; Fatih Haldız, Muammer Çeşil, Ceyhan Çağlayan katıldı. 


REFORMLAR HAYATA GEÇİRİLMELİ 


Toplantıda; inşaat sektörünün mevcut durumu, sektör faaliyet, standartlarının belirlenmesi, kentsel dönüşümdeki sorunlar, sektörün mesleki idari yapılanmasının eksikliği, yerel yönetimler ve kamu kurumlarının farklı...