06 / 05 / 2024

koton rusya yeni mağaza

koton rusya yeni mağaza

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Rusya’daki yatırım hedeflerini revize ettiklerini söyleyerek, “2015’te 18 yeni mağaza açma planımız vardı. Bu sayıyı 10’a indirdik” dedi

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Yatırımcılar dikkat! Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Rusya'da yapılan yeni bir araştırma şehirleri yeni konut edinme kolaylığına göre sıraladı. Peki Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Müteahhitler heyecanlı! Şehir merkezinin göbeğinde... 3 yeni konut projesi için düğmeye basıldı!

Rusya'daki müteahhitleri sevindirecek 3 yeni proje için harekete geçildi. İşte Moskova’nın göbeğinde inşaat aşamasına doğru ilerleyen üç büyük proje...

Çiftçiler bu rakamlara göz atın! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Kremlin sözcüsü Dimitriy Peskov, Rusya’nın tahıl anlaşmasına ilişkin söyleyecek yeni bir şeyi olmadığını belirtti. Peki Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Otomobil fiyatlarına yeni zam! Tır şoförü sorunu otomobil fiyatlarını artırdı!

Rusya Ukrayna savaşı sonrasında daha da artış gösteren TIR şoförü sorunu otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi.

Petrol piyasasında ‘şok’ gelişmeler! Benzinde yeni zamlara hazırlıklı olun! Deposunu bugünden dolduran kazanır!

AB’nin Rusya’ya yönelik yeni yaptırımları bugün devreye girerken, bunun özellikle gelecek dönemde petrol fiyatları üzerinde sarsıcı etkileri olacağı belirtiliyor. Uygulanacak yaptırımlar kapsamında en çok dizelin etkilenmesi bekleniyor.

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

Gıda fiyatlarına yeni zamlar kapıda! Buğday, gübre, ayçiçeği, mısır ve arpada kötü günler geliyor...

Rusya’nın, Ukrayna hububatını dünya pazarına ulaştıran Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya aldığını açıklaması Türkiye’de gıda fiyatlarına yeni zamlara neden olabilir. İşte ayrıntılar...

AB, Rusya'ya yönelik yaptırım listesini uzattı

Avrupa Birliği (AB) geçtiğimiz günlerde Rusya'ya yönelik yaptırım listesine 30 yeni isim ve 7 kurum ekledi.

koton rusya yeni mağaza Haberi

koton rusya yeni mağaza

Rusya’da halen 21 mağazası bulunan Koton, ülkedeki yatırım hedeflerini revize etti. Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Krizde Ruslar önce alışverişi kesti ama enflasyon korkusu ile tekrar alışverişe başladılar” dedi.

Rusya’nın bu krizi atlatacağını ve 10 yıl sonra Koton için Türk pazarından daha yüksek bir hacme sahip olacağını belirten Yılmaz, “2015’te Rusya’da 18 yeni mağaza açma hedefimizi 10 olarak revize ettik. Bazı lokasyonlarda kriz sonrası mağaza açmamızın daha doğru olacağını düşünüyoruz. Yine aynı önlemler doğrultusunda, az sayıdaki verimsiz mağazayı da kapatacağız” diye konuştu.


Yüzde 45 büyüdü

2014’te Rusya’daki mağazalarının Koton cirosuna katkısının 80 milyon TL civarında olduğunu kaydeden Yılmaz, “Rusya’dan sonra Kazakistan, Romanya ve Körfez Bölgesi de çok önemli pazarlarımız” dedi.

2014’te Rusya ve Türkiye’nin Güneydoğu komşularında yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen yüzde 45...