06 / 05 / 2024

kredi faizlerine zaman düşer

kredi faizlerine zaman düşer

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Ali Dumankaya, Sultanbeyli'deki Fatih Caddesi'nin İstanbul'un en değerli noktalarından biri haline geldiğini söyledi. Dumankaya, ''Ev almak için faizlerin düşmesi beklenmemeli'' dedi.

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Ev alırken fiyat mı? kredi oranı mı? önemli...

Konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bir dönemde çekilen konut kredisi, faizler düştüğü zaman yapılandırma süreci kapsamında kapatılır. Düşük kredi faizi üzerinden yeni bir konut kredisi açılır. Yapılandırma için en uygun zaman ne zamandır?

Kredi kartı olanlara kara haber! Faizlerde yeni dönem resmen başladı!

Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklayan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 35'e çıkarttı. Karşılaştırma sitesi encazipcom söz konusu bu durumun kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizlerine nasıl yansıdığını masaya yatırdı.

İhracatçılar ve reel sektöre uzun vadeli kredi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracatçılar ve reel sektörün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yeni destek paketimizle firmalarımıza 25 milyar liralık garanti karşılığında 30 milyar liralık kredi imkanını sunacağız" dedi.

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu! Bu şartları taşıyan kredi alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Bankası için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu. Peki evlilik kredisi ne zaman kimlere verilecek? 

KYK 2023-2024 burs başvuruları başladı mı, ne zaman alınacak?

Üniversite öğrencilerinin en önemli gelir kaynaklarından biri olan KYK bursları ne zaman verilecek? KYK tarafından hiç bir karşılık beklemeden verilen burs yanı sıra geri ödemeli kredi de verilebiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? 

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türü olarak tanımlanan konut kredisinin ne zaman düşeceği ev alacak kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? İşte detaylar...

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Yeni evlenecekler için faizsiz 150 bin TL kredi ne zaman verilecek? Başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurulan yeni evlenecekleri yakından ilgilendiren 150 bin TL evlilik kredisinin ne zaman verileceği ve başvuru şartları merak ediliyor. 

kredi faizlerine zaman düşer Haberi

kredi faizlerine zaman düşer

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Ali Dumankaya, Sultanbeyli'deki Fatih Caddesi'nin İstanbul'un en değerli noktalarından biri haline geldiğini söyledi. Artan konut kredisi faiz oranlarına değinen Dumankaya, ev almak için faizlerin düşmesinin beklenmemesi gerektiğini belirtti.



'3 SENE İÇİNDE KARTAL'DA FİYATLAR KATLANACAK' 


Kartal'da konut fiyatlarının son senelerde oldukça arttığını söyleyen Ali Dumankaya, şu anda 5 bin lira bandında olan ortalama metrekare fiyatlarının 10 bin liraya kadar çıkacağını söyledi. Üstelik bu yükseliş için yalnızca 3 sene verdi. 


'FAİZLER DÜŞECEK DİYE BEKLEMEYİN, EVİNİZİ ALIN!' 


Artan konut kredisi faiz oranlarına değinen DKY'nin patronu, "2016 için kredi faizleri düşmez. Bu seyirde devam eder. Zaten konut alacaklar düşüşü beklemesin. Büyük hata olur. Şirketlerin kampanyalarını takip ederek, kendileri için uygun olan ödeme planını seçsinler ve evlerini alsınlar" dedi. 


DKY'NİN EN YENİLERİ 


DKY İnşaat, 2016...