05 / 05 / 2024

kredi notları düştü

kredi notları düştü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Coronavirus (Covid-19) salgını ve petrol fiyatlarındaki şokun kredi notlarını olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

1.3 milyon kişi borcunu ödeyemeyerek yasal takibe düştü!

Açıklanan rakamlara göre borcunu ödeyemeyen ve bankaların takibine düşen vatandaşların sayısı giderek daha da artıyor. Geçen sene 1.3 milyon kişi kredi ya da kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düştü.

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?

Ev almak isteyen vatandaşların finans için başvurduğu konut kredisinden faydalanmak isteyenler şartları merak ediyor. Özellikle kredi notu düşük olanlar kredi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi? İşte detaylar...

Tarım Kredi'nin 26 Eylül tarihli indirimleri sepet dolduracak: Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, Süt 20 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, süt 20 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Kredi ve mevduat faizleri uçtu: Konut ve taşıt kredi faizleri düştü!

Kredi ve mevduat faizleri arttı. 6,4 puanlık tarihi yükselişle yüzde 52,97’ye çıktı. Konut ve Taşıt Kredisi faizlerinde ise düşüş dikkat çekti.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Tarım Kredi Market'ten büyük indirim! Yoğurt 33 TL'ye, Pirzola 83 TL'ye, ayran 4 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, Yoğurt 33 TL'ye, Pirzola 83 TL'ye, ayran 4 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Tarım Kredi Market yeni kataloğunu yayımladı! Süzme peynir 49 TL'ye, fileto beyaz et 88 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. bu klapsamda, süzme peynir 49 TL'ye, fileto beyaz et 88 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi.

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü. İşte güncel katalog ve fiyat listesi... 

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! İşte online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! Tarım Kredi online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de sepet dolduracak fırsat! İndirimler peş peşe açıklandı! Çay 39 TL'ye düştü! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market 13-31 Ocak tarihli indirimli ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de sepet dolduracak fırsat! İndirimler peş peşe açıklandı! Çay 39 TL'ye düştü. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

kredi notları düştü Haberi

kredi notları düştü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Coronavirus (Covid-19) salgını ve petrol fiyatlarındaki şokun kredi notlarını olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

Moody's'ten yapılan açıklamada, dünyada hızla yayılan coronavirus salgınının ekonomik görünümün bozulmasına, petrol fiyatlarının hızla düşmesine ve finansal piyasalarda çalkantılara neden olduğu belirtildi.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; dünya genelinde birçok sektörde daha önce görülmemiş kredi şoklarının yaşandığı kaydedilen açıklamada, ekonomik faaliyetlerde haziran sonuna kadar devam etmesini ve yılın ikinci yarısında toparlanma görülmesinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada, merkez bankaları tarafından atılan parasal genişleme adımları ve bunlara bağlı gerçekleşen mal politikaların likide baskılarını rahatlatıcı aktarılarak, bunların finansal sektör karlılıklarını olumsuz etkleyeceği vurgulandı.

Covd-19 salgını ve petrol fiyatlarındaki düşüşe en korunmasız kalan kurum ve ülkelerin kredi notlarının en çok olumsuz etkileneceği...