03 / 05 / 2024

kriptolar neden çöktü

kriptolar neden çöktü

Geçen hafta son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto piyasasında yaşanan fırtına dünya çapında yaklaşık olarak 200 bin yatırımcıyı da etkiledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Emlak krizine neden olan en büyük sorunlardan biri satış sözleşmeleri!

Emlak sektörünün öncü isimlerinden Ali Özmen Safa’nın bir yıl önce yaptığı “Emlakta kriz kapıda” uyarısında haklı çıktığını söyleyerek krize neden olan sorulardan birinin sözleşmeler olduğunu belirtti.

Doğal afetler 2023 yılında 250 milyar dolarlık kayba neden oldu!

Doğal afetler geçen sene dünyaya yaklaşık 250 milyar dolar zarara mal olarak 10 senelik ortalamanın üzerine çıktığı kaydedildi. Buna göre, 10 senelik ortalamanın aşılmasında Türkiye ve Suriye'deki depremlerin neden olduğu kayıplar da etkili olduğu belirtildi.

Artık daha da alınmaz hale geldi! Yeni tarifeyle fiyat 10 TL'ye çıktı!

Simidin ve ekmeğin maliyetlerindeki yükseliş, Türkiye'deki enflasyonun bir tezahürü olarak görülüyor. Son zamanlarda birçok temel ihtiyacın fiyatındaki artış, insanları ekonomik olarak zorluyor. Vatandaş ve esnafın tepkili olmasına neden olan simit artık 10 TL’ye çıktı.

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

Altın ve petrolün yükselişindeki sır ortaya çıktı! 

Altın ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken, yükselişin arkasındaki sır ortaya çıktı. Peki altın ve petrol neden yükseliyor?

Yumurta fiyatlarından üretici de şikayetçi!  Peki fiyatlar neden yükseliyor?

 Son dönemde yumurta fiyatındaki hızlı yükseliş vatandaşı isyan ettirirken, üreticilerin de hızlı yükselişten memnun olmadığı ortaya çıktı. Peki üretici fiyat artışına ne diyor? Yumurta fiyatları neden yükseliyor?

Depremin vurduğu 11 ildeki imar affı rakamları ortaya çıktı! İşte il il o rakamlar...

Yıkıma neden olan depremlerin ardından imar barışı yeniden gündeme oturdu. Depremin vurduğu 11 ildeki imar affı rakamları ortaya çıktı! İşte il il o rakamlar...

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

 Konteyner evlere depremden sonra yüzde 30 zam geldi! Bir konteyner ev 95 bin liraya çıktı!

Deprem sonrası barınmak için çadıra göre çok daha uygun ve sağlıklı bir çözüm olan konteyner ev fiyatlarına yüzde 30 oranında zam geldiği ortaya çıktı. Peki konteyner ev fiyatları neden arttı? İmalatçılar ne diyor?

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Motorin fiyatları neden artıyor? Artış sürecek mi?

Motorine ardı ardına gelen zamlarla litre fiyatı 26 TL'yi geçti. Geçtiğimiz Aralık ayında dolar 18 TL'yi aştığında motorin fiyatın bugünkü seviyenin ancak yarısı kadardı. Dolar yine 18 TL civarında, motorinin fiyatı ise son 10 günde 23,23 TL'den 26,9 TL'ye çıktı. Peki fiyat neden yükseliyor?

Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? İşte detaylar!

Akbank mobil kullanıcıları, Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? sorularına yanıt aramaya çalışıyor. İşte merak edilen detaylar!

Denizbank mobil uygulaması neden çalışmıyor? 1 Ağustos 2022 Denizbank mobilbank çöktü mü?

Denizbank mobil uygulaması çöktü mü? Denizbank mobilbank neden çalışmıyor? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

kriptolar neden çöktü Haberi

kriptolar neden çöktü

Geçen hafta son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto piyasasında yaşanan fırtına dünya çapında yaklaşık olarak 200 bin yatırımcıyı da etkiledi. Aralarında ömürlük birikimlerinden olanların, evlerini yitirenlerin, hayatı yıkılanların sayısı da oldukça yüksek.

Peki, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para piyasası neden çöktü? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Hürriyet gazetesi yazarlarından Umut Fırat Eroğlu bugünkü yazısında kripto para piyasasını kaleme aldı. 

Yazısına, Kripto için ‘winter is coming’* * ‘Kış geliyor’ (‘Game of Thrones’ dizisiyle slogan haline gelen söz) ile başlayan Umut Fırat Eroğlu, köşe yazısının devamında, "Şöyle diyordu dünyanın en zengin ve başarılı yatırımcılarından Warren Buffet: “Dünyadaki tüm kriptoları 25 dolara verseler bile almazdım.” Nisan sonundaki yıllık Berkshire Hathaway Yatırımcıları toplantısında Bitcoin hakkında ne düşündüğü sorulunca böyle...