03 / 05 / 2024

Kubilay Gürer Ev Yemekleri lokantası

Kubilay Gürer Ev Yemekleri lokantası

Eski CHP’li Kubilay Gürer, İzmit Kapanönü Sokak’ta lokanta açtı. Kubilay Gürer, “Lokantamız yaklaşık 100 bin liraya mal oldu. Bir ay önce Tadında Ev Yemekleri faaliyete girdi fakat resmi açılışını henüz gerçekleştirmedik. '' dedi.

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

CHP Milletvekili Gürer: 'Yabancılar konutu bıraktı, faiz peşine düştü!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı açıklamada yabancılara satılan konut sayısının geçen seneye göre yüzde 46 düştüğünü yabancıların konut yerine faiz ile kazanacağı alanlara yöneldiğini dile getirdi.

Boş ev vergisi Meclis gündeminde! Ev sahipleri dikkat: Barınma sorunu bu şekilde çözülebilir! 

Son zamanlarda satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, barınma sorununun sık sık gündeme gelmesine neden oluyor. Meclis'te boş ev vergisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Konut fiyatlarındaki astronomik yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürürken bir yandan da alternatif arayışına da itiyor. Kira ödemek ve her yıl gelecek zamlar için endişelenmek istemeyenlerin yeni gözdesi prefabrik evler. Peki prefabrik ev almak mantıklı mı, prefabrik evde

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Çakır ve Gürkan Süngü ortaklığında kuruldu.

Ömer Fethi Gürer'den riskli yapı açıklaması!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, depremle ilgili olarak, "Ciddi adımların atılması gerekiyor. Taramadan geçmemiş tüm konutların istisnasız devlet tarafından incelenmesi gerekmekte" dedi.

Kubilay Gürer Ev Yemekleri lokantası Haberi

Kubilay Gürer Ev Yemekleri lokantası

CHP’li eski yönetici Kubilay Gürer, Kapanönü Sokak’ta esnaf oldu. Kubilay Gürer, Piknik Hamburger’in karşısında yer alan dükkana Tadında Ev Yemekleri isimli lokanta açtı. Yaklaşık 100 bin liraya mal olan lokantada Kubilay Gürer eşi Meral Gürer ile birlikte hizmet verecek. Tadında Ev Yemekleri’nde günlük ev yemeğinin yanı sıra toplu yemek siparişleri de alınacak.


100 BİN LİRA


Tadında Ev Yemekleri’nin yaklaşık 100 bin liraya mal olduğunu belirten Kubilay Gürer, “Lokantamız yaklaşık 100 bin liraya mal oldu. Bir ay önce Tadında Ev Yemekleri faaliyete girdi fakat resmi açılışını henüz gerçekleştirmedik. Lokantamızda günlük ev yemeklerimiz olacak. Bunun yanı sıra toplu yemek siparişleri de alacağız. Müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.



Manşet...