29 / 04 / 2024

Küçük evlerin dekorasyonu

Küçük evlerin dekorasyonu

Yapacağınız seçimlerle küçücük evinizi ferah, yaşanabilir ve davetkâr bir alana dönüştürmeniz mümkün Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde merkezi bir yerde oturabilmek ancak küçük metrekareli evler sayesinde mümkün olabiliyor.

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Asgari ücret zammı kiralara nasıl yansıdı?

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı henüz belirlenmeden önce kiralık evlerin fiyatının artacağı endişesi yayılmıştı. Peki asgari ücret zammı kiralık ev piyasasına nasıl yansıdı?

Ev sahipleri dikkat! Kiracılar ödemek zorunda değil...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sorunlar, sıkıntı ve anlaşmazlıklar son zamanlarda da giderek artıyor. Kiracıların ev sahipleri ile yaşadıkları sorunlar artarak devam ederken kiralık evlerin aidat ödemeleri taraflar arasında sorunların olmasına neden oluyor. İşte haberin detayları...

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Fahiş kira isteyen ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti!

Deprem göçüyle fiyatları bir anda yükselen kiralık evlerin valiliklerce mühürlenmesi üzerine mülk sahipleri, adeta karaborsa yoluna gitti. İşte detaylar...

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!

Küçük dairelerin dekorasyonu, bazen oldukça zorlayıcı bir süreç olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirlerini uygulayarak, küçük bir alanı daha ferah, şık ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

Küçük evlerin dekorasyonu Haberi

Küçük evlerin dekorasyonu

Yapacağınız seçimlerle küçücük evinizi ferah, yaşanabilir ve davetkâr bir alana dönüştürmeniz mümkün

Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde merkezi bir yerde oturabilmek ancak küçük metrekareli evler sayesinde mümkün olabiliyor. Küçük evleri de iyi planlamak, mekanı olabildiğince ferah algılamak için uygun seçimler yapmak gerekiyor. 


Açık renkler ferah etkiler: 

Küçük mekanlarda açık renklerin kullanılması mekanın olduğundan ferah görünmesi için önemli. Ama sıradan renklerden sıkıldıysanız beklenmedik renklerin açık tonlarını kullanarak yine aynı etkiyi sağlayabilirsiniz Zemin rengini de mümkün olduğunca açık renk seçmek iyi bir fikir olabilir. Mevcut koyu renk parkeleri boyatabilirsiniz. Uygun duvar kağıdı seçimleriyle de hem mekanı olduğundan büyük hem de tavanı olduğundan yüksek göstermeniz mümkün. Boyuna çizgili duvar kağıdı yaratacağı illüzyon sayesinde mekana derinlik katarak olduğundan geniş gösterecektir. 


Aydınlatın: 

Evin iyi gün ışığı alması ve iyi...