05 / 07 / 2024

küçük yatırımcıyı önemsiyor

küçük yatırımcıyı önemsiyor

Çağlayan, Seyrantepe ve Basın Ekspres Yolu üzerindeki projeleriyle yatırımlarına başlayan Nurol GYO, 2015 yılına kadar ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi planlıyor. Şirket, küçük yatırımcıları çekmeyi hedefliyor...

Borsada halka arzlarda neler oldu? Küçük yatırımcı yeni halka arzlara katılacak mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay alan şirketlerin Borsa İstanbul’da halka arzları devam ediyor. Son dönemde istediğini bulamayan yatırımcının halka arzlara ilgisi azaldı. Borsa Filozofu halka arzlardaki son durumu aktararak takipçilerine yeni yapılacak halka arzlara katılıp katılmayacağını sordu.

Borsa İstanbul’da bayram öncesi kurbanlık niyetine yatırımcıyı kestiler!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksindeki düşüş sürüyor. Borsaya vergi söylentileriyle başlayan satış süreci devam ederken, temel analist Adem Ayan, Kurban Bayramı öncesi yatırımcının kurban niyetine kesildiği benzetmesini yaptı. Takipçilerinden yorum yağdı.

Borsaya vergi iddiaları yatırımcıyı korkuttu! Küçük yatırımcı Borsa İstanbul’a veda ediyor!

Hisse senedi ve kripto paralara vergi getirileceği haberleri piyasalara bomba gibi düştü. Borsa İstanbul’da uzun süredir bekleyişte olan küçük yatırımcı, hisselerini satıp borsadan çıkmaya başladı.

Halka arzlarda milyarlarca para patronların kasasına gitti! Küçük yatırımcı zarar etti!

Borsa İstanbul’da halka arzlar sürerken, birçok küçük yatırımcı aldığı hisselerle zarar etti. X sosyal medyada 250 bin takipçili Borsa Filozofu, küçük yatırımcının 200-300 lira kar için milyarlar lirayı patronların kasasına gönderdiğini” belirterek küçük yatırımcıya dikkat çekti.

Konut sektöründe yabancı yatırımcıdan sonra yerli yatırımcıyı da kaybediyoruz!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünü doğrudan etkileyen konut satışlarının hızla azaldığını, yanlış uygulamalar sonucunda yabancı yatırımcılardan sonra yerli yatırımcıların da yurtdışına yöneldiğini açıkladı.

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçti! Ünlü ekonomist hedefi açıkladı!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçerek iki yılın zirvesine ulaşması üzerine ünlü ekonomist Atilla Yeşilada asıl hedefi sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsada oyuncu mu, kumarbaz mı yoksa yatırımcı mısınız?

Borsa İstanbul’da belirsizlik sürürken, çok sayıda küçük yatırımcının da beklentisi karşılanmadı. Borsanın yatırımcının aynası olduğunu söyleyen Borsa Analisti Tuncay Turşucu, borsandan kim ne istiyorsa onu alacağını ifade etti.

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Borsa İstanbul güne düşüşle başladı. Bugün BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0,18 düşüşle 8.702 puandan işlem gördü. Peki borsa düşerken, küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? 

Dikkat! Borsada küçük yatırımcı silkelenme riskiyle karşı karşıya

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor üstüne rekor kırarken Ekonomi Yazarı Dr. Şeref Oğuz’dan hayati bir uyarı geldi. Şeref Oğuz, borsada hasat zamanının geldiğini belirterek, “SPK'nın korumadığı küçük yatırımcı yeniden silkelenme riskiyle karşı karşıya kalabilir” dedi.

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 87 bin 327 kişi azaldı! Küçük yatırımcı satıyor, yabancı alıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının 87 bin 327 kişi azalarak 8 milyon 486 bin 149'a indiğini açıkladı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

küçük yatırımcıyı önemsiyor Haberi

küçük yatırımcıyı önemsiyor

Çağlayan, Seyrantepe ve Basın Ekspres Yolu üzerindeki yaptığı yatırımlarla sıralamada 23’üncülükten 8’inciliğe gelen Nurol GYO, 2015 yılına kadar ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi hedefliyor. Nurol GYO küçük yatırımcıyı da çok önemsiyor. Şirket, şuanda 10'dan fazla yatırım üzerinde...