07 / 05 / 2024

kula yeni hastane projesi

kula yeni hastane projesi

Kula Belediyesi yeni hastane yeri için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Bakanlığına yeni hastane yerinin tahsisinin gerçekleşmesinin ardından, hastane yerim kot alma çalışmaları Kula Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Asgari ücret için öyle bir rakam söylendi ki! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Milyonlarca personelin gözü kulağı yeni asgari ücretin tespit edilmesinde. Temmuz ayında aylıklar zamlı verilecek. Kulislerde çok çeşitli rakamlar söylenirken bir rakam da HKP'den geldi. Asgari ücretin 33 bin TL'nin üstüne çıkarılması istendi.

Asgari ücrette rakam belli oldu! Bakan bizzat açıkladı

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücret zammına çevrildi. Bakan Bilgin yeni zamla ilgili net rakam verdi. İşte tüm detaylar...

EYT'de kördüğümün çözüleceği tarih belli oldu!

Emeklilikte Yaşa Takılan 1,5 milyon vatandaşın gözü kulağı yeni yıl öncesi açıklanması beklenen kararda. 2023 asgari ücret zammının ardından ülkenin en büyük gündem maddesini oluşturan EYT'de yaş sınırının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, yeni gelecek düzenlemeyi heyecanla bekliyor. İşte son daki

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

İddialar peş peşe geliyor! Asgari ücret 10 bin TL…

Milyonların gözü kulağı yeni yılda asgari ücrete gelmesi beklenen zam fiyatlarında. Uzmanlar da bu konuda peş peşe açıklamalar yapmaya devam ediyor. Peki, 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olması bekleniyor?

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

kula yeni hastane projesi Haberi

kula yeni hastane projesi


Kula Belediyesi yeni hastane yeri için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Bakanlığına yeni hastane yerinin tahsisinin gerçekleşmesinin ardından, hastane yerim kot alma çalışmaları Kula Belediyesi tarafından yürütülüyor. Müşerref Akhan Kula Meslek Yüksek Okulu arka kısmında kalan ve 35 bin metrekarelik bir alana sahip olan yeni hastane alanı yapılacak kot alma ve yol çalışmalarının ardından inşaat sürecine hazır hale gelecek. Yapılan çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk yerinde inceledi. Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Artık Kula eski Kula değil. Belediye Başkanlığına ekibim ile birlikte geldiğim günden bu yana Kula'yı değiştirmek ve kırılmayan kabuğunu kırmaya gayretle çalışıyoruz. Artık Kula değişiyor ve gelişiyor. Bu değişim her alanda yaşanıyor. Gelecek nesillerimize daha iyi...