18 / 05 / 2024

Kumluca ekonomisi ne durumda

Kumluca ekonomisi ne durumda

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Kaymakam, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile biraraya geldiği toplantılarda, işbirliğinde proje kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması kararlaşt

Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Yakıt ekonomisi sağlayan ve tüm modellerde, yolcularınıza kolay bağlantını keyfi sunan Ford transit modelleri 2023'te de çok tutulmaya başladı. Peki Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet 16 Ocak 2023 fiyatları ne kadar? 

Türkiye ekonomisi liderliğe yükseldi!

Türkiye ekonomisi 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyüme kaydetti. Yılın diğer iki verisi göz önüne alındığında ekonomik büyüme rakamlarının çift haneli rakamlara ulaşacağı beklentisi güçlendi.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Antalya Kumluca’ya 150 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’ya bugüne kadar 150 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

Türkiye'nin ekonomisi eski hızına ulaşıyor!

DenizBank'ın 20. kuruluş yıl dönümünde ekonomi gazetecileri ile bir araya gelen Genel Müdür Hakan Ateş, Türkiye ekonomisi ve bankacılık sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılaşmanın önüne geçildi!

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürledi.

Antalya Kumluca Otogarı'nda onarım çalışmaları sürüyor!

2005'ten bugüne kadar hizmet veren Antalya'nın Kumluca Otogarı'nın iç ve dış kısmında Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri geniş kapsamlı bakım, onarım ve iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor.

Hazine'den Kumluca Belediyesi'ne arsa bağışı!

Antalya Kumluca’ya bağlı Altınyaka Mahallesi’nde daha önce jandarma karakolu olarak kullanılan alan, Maliye Bakanlığı tarafından Kumluca Belediyesi’ne tahsis edildi. Arsada sosyal donatı alanı yapılması planlanıyor.

Kumluca ekonomisi ne durumda Haberi

Kumluca ekonomisi ne durumda

 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Kaymakam, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile biraraya geldiği toplantılarda, işbirliğinde proje kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. 


Türkiye'nin ilk sera atıklarından sera atıklarından elektrik üretimi projesini Kumluca'ya kazandıran BAKA, ilçede proje hazırlama ve KOSGEB işbirliğinde girişimcilik eğitimleri düzenleyecek. Kumluca'da tarımın dışında başka sektörlerin araştırılması, ekoturizm, yamaç paraşütü ve dağcılık gibi alternatif turizm alanları ile tarım teknolojileri, medikal cihazlar gibi alanlardaki potansiyelin değerlendirilmesi gerekliliği de gündeme geldi. 


BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Antalya Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Alaattin Özyürek, sektörlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini yerinde tespit çalışmaları kapsamında, Türkiye'nin sera başkenti Kumluca'da kurum ve kuruluşlar ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Kumluca'da ekonomik kalkınma potansiyeli ve çözüm bekleyen sorunlar ile...