19 / 05 / 2024

Kürek Yarışları Festivali nurem inşaat

Kürek Yarışları Festivali nurem inşaat

Kurumlararası Dragon Kürek Yarışları Festivali'ne bu yıl ilk kez katılan NUREM İnşaat, dört ödül birden aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Mali İşler Koordinatörü Dilek Uzun da yarışma boyunca ekibe destek verdi.

OSB’lerde yıllık kira artışları ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., OSB’lerde yıllık kira artışlarının ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleştiğini ortaya koydu.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesi kapsamında Karabük kuraları çekildi. İşte TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022...

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi!

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi ve proje detayları...

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Yenimahalle Yakacık kura sonuçları kazananlar listesi 2021!

Yenimahalle Yakacık kura sonuçları kazananlar listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Kürek Yarışları Festivali nurem inşaat Haberi

Kürek Yarışları Festivali nurem inşaat

Kurumlararası Dragon Kürek Yarışları Festivali'ne bu yıl ilk kez katılan NUREM İnşaat, dört ödül birden aldı. NUREM İnşaat Takımı, Fun Kategorisi ve Kostüm Yarışması'nda üçüncü oldu. EGEFİT Güzellik Merkezi'nden NUREM adına sahneye çıkan Gizem Emdi birinciliği elde etti. Nurem, Kurum Kimliğini En İyi Yansıtan Kostüm Tasarım Ödülü de kazandı. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Mali İşler Koordinatörü Dilek Uzun da yarışma boyunca ekibe destek verdi. 



Sabah...