06 / 05 / 2024

Kurtköy fiyat artışları

Kurtköy fiyat artışları

Son yıllarda peşpeşe yapılan yatırımlar bu bölgenin çehresini tamamen değiştirdi. Konut yatırımlarının yanı sıra alışveriş merkezleri, otel yatırımları ve ticari gayrimenkuller de sıçrama yaptı. Şimdi bir de hızlı tren faktörü, Kurtköy'de fiyatları arttı

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Konutta yüzde 85'e, arsalarda yüzde 300'lere varan fiyat artışları var! Emlak sektörü denetlenmeli!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmiyor. Rekor fiyatların olduğu sektörde bir yandan da denetim konusu gündeme geldi. 

Türkiye konut fiyat artışında 4 yıldır zam şampiyonu!

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, konut fiyat artışı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve "Konut fiyat artışlarında son dört yıldır dünya birincisiyiz" dedi. İşte o rakamlar...

Fahiş kira artışlarının sonuna mı gelindi? 'Yüzde 15'e varan düşüşler söz konusu'

Son dönemlerde kiralık konutlarda fiyatlar oldukça yükselirken, gayrimenkul uzmanları yaptıkları açıklamalarda fiyat artışlarının durduğunu, hatta bir miktar esneme yaşandığını söylüyor...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin ödemelerde 24 ay vade fırsatı!

Ulusoy İnşaat tarafından hayata geçen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin 24 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Yüzde 200’e varan maliyet artışı müteahhitleri zorluyor! TMB, mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesi istiyor!

İnşaat sektöründe temel girdi maliyetlerinde yüzde 200’e dayanan fiyat artışları sektörü zorluyor. TMB Başkanı Erdal Eren, müteahhitlerin faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesinin şart olduğunu savundu.

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

İkinci el oto fiyatları çıldırdı! Fiyat artışları durmak bilmiyor! Seçim sonrası da %20 artış bekleniyor!

Sıfır araç tedariğinde yaşanan sıkıntılar ikinci el araçlara olan talebi patlattı. Artan talep fiyat artışlarını da beraberinde getirirken, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ikinci el oto fiyatlarının daha da artacağı tahmin ediliyor.

Kurtköy fiyat artışları Haberi

Kurtköy fiyat artışları

Stüdyodan villaya çeşitli arz oluştu İstanbul'un en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Kurtköy, özelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın açılması ve markalı konut projelerinin bölgenin yolunu tutmasıyla birlikte 'merkez' özelliği kazandı. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan tarafından açılan Türk Hava Yolları Hava Balam Onarım Modifikasyon (HABOM) ile bölgede inşa edilen Teknopark, buradaki istihdamı dolayısıyla da konut talebini etkiledi. Bölgedeki üniversitelerde stüdyo talebini doğurunca, bölge villaların, rezidansların ve dairelerin inşa edildiği karma bir yapıya sahip oldu. 


Yatırımlar sürüyor İstanbullular Kurtköy'ün adını Formula 1 yarışlarının Türkiye'de düzenlendiği İstanbul Park pisti ve Sabiha Gökçen Havalimanı ile duydu. İstanbul Park'ın da etkisiyle bölgede bir anda birçok proje inşa edilmiş ve Kurtköy. 'Formulakent' olarak anılmaya başlanmıştı. O günden bugüne Kurtköy'de yapılan yatırımlar hızla devam etti. Sabiha...