04 / 05 / 2024

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi son durum

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Üretim ve ihracatında dünya lideri olduğumuz ürünlerden 1,1 milyar dolar gelir elde ettik!

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından açıklanan verilere göre kuru incir, kuru üzüm ve kuru kayısı ihracatı bir sezonda yüzde 5 artarak 1,1 milyar dolara yükseldi.

77 bin TL olan iPhone 14 Pro Max 7 bin TL'ye satılıyor: Replika cep telefonu alınır mı?

Artan döviz kuru oranları, sıfır telefon almayı giderek zorlaştırıyor ve bu durumda replika telefonlar ortaya çıkmış durumda. Ancak, replika telefonların alınması doğru bir tercih mi? İşte ayrıntılar...

Tarımda güncel gelişme! Bitkisel üretim için izin şart oldu! 

İktidar tarafından hazırlanan tarımsal yönetmelik taslağı nihayetinde ilgili yere ulaştı. ANKA'ya ulaşan yönetmelik kapsamında fındık ve kayısı gibi ürünleri yetiştirmek için izin gerekecek. Buna göre tarımsal üretim planlaması yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı bu konuyu gündeme getirdi.

Volkswagen, bu ayki üçüncü zammını da yaptı; İşte güncellenen yeni Volkswagen fiyat listesi

Artan dolar kuru karşısında otomobil üreticileri araç fiyatlarına zam yapmaya devam ediyor. Bu kez zam haberi Volkswagen'den geldi. Ünlü marka Haziran ayı içerisinde üçüncü kez fiyatlarını güncelledi. İşte detaylar...

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge kaç TL? İşte Philips akıllı robot süpürge fiyatı

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Dolar şimdi kaç TL? Bugün euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe dolar kuru fiyatları!

Dolar 25 Mayıs Perşembe günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte 25 Mayıs Perşembe dolar kuru…

24 Mayıs dolar yükseldi mi? Bugün euro ve sterlin ne kadar? İşte 24 Mayıs 2023 dolar kuru fiyatları!

Dolar 24 Mayıs Çarşamba günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte 24 Mayıs Salı dolar kuru…

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

19 Mayıs Euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 19 Mayıs Cuma euro/TL kuru

Dün kapanışı 21,84 liradan yapan euro/TL kuru bugün güne artışla başladı. Peki 19 Mayıs Euro ne kadar oldu? Euro bugn kaç lira? 19 Mayıs Cuma euro/TL kuru.

Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 17 Mayıs 2023 euro/TL kuru 

14 Mayıs seçimlerinden sonra gözler döviz kurlarına çevrildi. Yatırımcılar Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? sorularını araştırıyor. İşte 17 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi son durum Haberi

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kayısı üreticileri ve şehre önemli bir tesis kazandırılıyor. ‘Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Malatya Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; konu hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Avrupa Birliği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde sdevam ettikleri girişimlerle projenin inşaat ihalelerinin tamamlandığını kaydetti.

Başkan Gürkan, “Projemiz artık uygulama aşamasına gelmiş bulunmaktadır. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Eylül ayı içerisinde inşaatın temelini atarak, çalışmalara başlamış olacağız.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesinin amacı; şehrimizin kuru kayısı pazarında zaten var olan rekabet gücünü daha da artırarak, Malatya’nın sosyoekonomik gelişimine katkı sunmaktır. Temel atma aşamasına getirdiğimiz dev tesisimiz, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine doğrudan katkı sağlayacağı gibi istihdama da önemli bir katkı sunacaktır” diye konuştu.

Yurt dışına daha kaliteli ürün ihracatı...