05 / 05 / 2024

kurulmasını sağlamak; bu amaçla her tür ve kategori bilgisayar donanımlarını ve iletişim teçhizatını kurmak

kurulmasını sağlamak; bu amaçla her tür ve kategori bilgisayar donanımlarını ve iletişim teçhizatını kurmak

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Prim borcu olanlara müjde! SGK'dan geriye dönük indirim hakkı kazanacaklar! 

Çalışanlar, emeklilik dönemine daha güvenli bir adım atmak ve vergi avantajlarından yararlanmak kapsamında askerlik ve doğum borçlanması yolu ile prim satın alma fırsatını değerlendiriyorlar.  SGK'nın sağladığı bu imkanlar, sigortalılara emeklilikte ek bir güvence ve vergi avantajları sağlamaktadır.

Babanın sağlığında paylaştırdığı miras öldüğünde bozulur mu?

Babanın sağlığında paylaştırdığı mirasın öldüğünde bozulup bozulmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki miras paylaşımını iptal etmek mümkün mü? Miras paylaşımı nasıl bozulur?

Ev almak isteyenlere 200 bin TL'ye varan destek müjdesi! Bu şartları sağlamak yetiyor!

Yeni bir konut almak isteyen vatandaşlara 200 bin TL'ye kadar devlet desteği geliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, başvuru şartlarını sağlayanlar sadece 85 bin TL ödeyerek konut sahibi olabiliyor.

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Evde bakım maaşı alanlara müjde: Artık sigorta+maaş desteği sunulacak

Türkiye'de engelli bireylere istihdam sağlamak ve topluma dahil etmek için önemli bir destek programı başlatıldı. Ev istihdamına destek amacıyla planlanan bu destek programı başlatılacak. Engellilerin iş dünyasına atılmalarını sağlayan bu program kariyer alanında da büyük fırsat sunmakta.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Dul ve yetim maaşı alanlar aman dikkat! Bundan böyle hesaplarınıza tam bu kadar para yatacak! 

Emekli ve memur maaşlarına yapılan Temmuz 2023 zammından sonra dul ve yetim maaşları da yükseldi. Dul ve yetim maaşı alanlar aman dikkat! Bundan böyle hesaplarınıza tam bu kadar para yatacak...

TEB’ten resmi duyuru geldi! Tam bu kadar para anında hesabınıza yatacak!

TEB, hem bünyesinde müşteri katmak hem de müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlamak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Temmuz ayının ilk kampanyasını hazırlayan TEB, kampanya kapsamında müşterilerine 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

 Powertec saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Saçlara hem şekil verip hem de kalıcı olmasını sağlamak neredeyse jöle vs.. gibi zararlı maddeleri kullanmadan imkansız. Powertec saç kurutma makinesi ile bu hayaliniz gerçek olacak Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak

Dolar/TL kuru bu hafta 23,46 TL seviyesine kadar yükselirken, doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın. Dolar tam bu kadar olacak.

kurulmasını sağlamak; bu amaçla her tür ve kategori bilgisayar donanımlarını ve iletişim teçhizatını kurmak Haberi

kurulmasını sağlamak; bu amaçla her tür ve kategori bilgisayar donanımlarını ve iletişim teçhizatını kurmak


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla  kuruldu. 


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari,mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını temsilciğini ve yönetimini üstlenmek. 2-Kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bunların, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bünye içerisinde ve ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini artırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde ve milli ekonominin gereklerine uygun olarak gelişmelerine ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari sınaî ve mali girişimlerde bulunmaktır.  3-İştirak...