29 / 04 / 2024

kuşadası satılık otel ilanı

kuşadası satılık otel ilanı

Aydın, Kuşadası'nda Türkmen Eski içmeler mevkinde yer alan otelin kullanım hakkı 2029 yılına kadar kullanım hakkı 2 milyon 100 bin TL'ye devrediliyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

98 otel icradan satılıyor!

Bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde 2020 yılında 98 otel icradan satışa çıkarıldı. 2021'de de yılın ilk iki ayında 12 otel için icra işlemi yapıldı. En çok satılık otel bulunan il Muğla oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Kuşadası'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, İğdecik mevkiinde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 189 bin 910 TL'ye satıyor...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Kuşadası'nda 6.4 milyon TL'ye icradan satılık konut imarlı arsa!

Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, 1865 ada 180 parselde yer alan konut imarlı arsayı 6 milyon 418 bin 750 TL'ye icradan satıyor...

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

kuşadası satılık otel ilanı Haberi

kuşadası satılık otel ilanı

T.C. Kuşadası 2. İcra Dairesi Taşınmazın Açık Artırma İlanı


Satılmasına karar verilen taşınmazdaki üst hakkının önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN ÜST HAKKININ SATIŞI


Özellikleri : Aydın, Kuşadası, Türkmen Eski içmeler Mevki 103 ada 20 parsel taşınmazdaki tesisin 2029 yılma kadar olan kullanım hakkının satışıdır. Taşınmaz 9227,00 m2 büyüklüğündeki arsa ve üzerindeki tesisten ibarettir. Taşınmaz üzerindeki tesiste borçlunun Haziran 2029 a kadar kullanım hakkı mevcuttur. Taşınmaz Kuşadası-Selçuk karayolu üzerinde Kuştur kavşağına yaklaşık 850 mt kala yolun deniz tarafından J. girişi olan ve yolun girişinden itibaren yaklaşık 500 mt mesafedeki denize sıfır konumda Zinos isimli oteldir. Halihazırda kullanılmamakta ve kapalıdır. Alt ve üst yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Kuşadası ilçe merkezine yaklaşık 4 km mesafededir. Özel bir koyu ve plajı mevcuttur.


Otel halihazırda kapalı, ciddi şekilde tamir ve...