24 / 07 / 2024

Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi

Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi ile Körfez ÇED’i konularındaki çözümsüzlüğün bir an önce ortadan kaldırılması için ilgili bakanlara “zirve çağrısı” yaptı.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir Kuzey Bölgesi nazım imar planı askıda!

Aliağa İlçesi'nin bir bölümünü ve Bergama, Dikili, Kınık İlçelerinin dahil olduğu İzmir Kuzey Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin temeli atılacak!

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi, 30 Eylül Cuma günü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla yapılacak Açılış ve Temel Atma Töreniyle Türkiye’nin hizmetine arz edilecek.

Aziz Kocaoğlu ÇED zirvesi istiyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi ile Körfez ÇED’i konularındaki çözümsüzlüğün bir an önce ortadan kaldırılması için ilgili bakanlara “zirve çağrısı” yaptı.

Trabzon'da Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısı yapıldı!

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı.

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir Serbest Bölgesi'nden çevreci yatırım atağı!

Arıtma tesisi ve düzenli katı atık depolama alanından sonra solar çamur kurutma sistemi için de start veren İzmir Serbest Bölgesi, 2023 yılına kadar tam doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi Haberi

Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin iki önemli sorunu olan Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi ile Körfez ÇED’i konularındaki çözümsüzlüğün bir an önce ortadan kaldırılması için ilgili bakanlara “zirve çağrısı” yaptı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile onlara bağlı bürokratların İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU bürokratlarıyla en kısa süre içinde bir araya gelmesini öneren Başkan Kocaoğlu, “Katı atık konusunda Sayın Eroğlu’nun başkanlığında Orman ve Su İşleri, Körfez konusunda da Sayın Sarı’nın başkanlığında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla iki ayrı toplantı yapılmasını talep etmekteyiz. İzmir Milletvekili olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım da bu toplantılara mutlaka katılmalı. Hem bakanlıkların hem de Büyükşehir’in ilgili bürokratları...