04 / 05 / 2024

Kuzey Ege Turizm Zirvesi

Kuzey Ege Turizm Zirvesi

Çanakkale ve Balıkesir 'de turizmin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve denetlenmesi hususları ve 2015 yılında izlenecek politika görüşüldü. Kuzey Ege Turizm Zirvesi, bölgedeki sorunların çözümü amaçlanarak gerçekleşti.

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ege Can Dikici tarafından kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şile'de Mahide Arslan tarafından kuruldu.

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Kuzey Ege Turizm Zirvesi Haberi

Kuzey Ege Turizm Zirvesi

TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, "Bölgemizdeki turizm faaliyetlerinin gelişmesi ve bunun bölgeye katkı vermesini sağlamak için işbirliği içinde hareket edilmesi herkesin faydasına olacaktır. Bu hususta üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu tarz buluşmaların sıklıkla yapılmasını temenni eder, bütün katılımcılara şükranlarımı sunarım" diye konuştu. 


Habertürk...