08 / 05 / 2024

l adıyaman samsat özelleştirme ihalesi son durum

l adıyaman samsat özelleştirme ihalesi son durum

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul A.Ş'nin Adıyaman Samsat'ta bulunan arsasını özelleştiriyor. Özelleştirme işlemlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022! Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022 ve Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1201 ada, 35 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İcra Dairesi, Adıyaman İl, Merkez İlçesi'nde bulunan LPG dolum tesisi ve binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 514 bin 481 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

l adıyaman samsat özelleştirme ihalesi son durum Haberi

l adıyaman samsat özelleştirme ihalesi son durum

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   22/02/2016

Karar No    :   2016/24

Konu           :   Adıyaman İli Samsat İlçesi Taşınmazı

Kurulumuzca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 22.12.2015 tarihli ve 8275 sayılı yazısına istinaden,

1. tta Gayrimenkul A.Ş. mülkiyetindeki; Adıyaman ili, Samsat ilçesi, Örentaş Mahallesi, Günçkepiri mevkiinde bulunan ve tapunun 414 parsel numarasında kayıtlı taşınmazın üzerindeki muhtesat ile birlikte “Kaymakamlıkça geliştirilen proje kapsamında kamu yararına kullanılmak” ve kullanım amacının tapu siciline şerh edilmesi kaydıyla 4046 sayılı Kanunun 2/i maddesine istinaden Samsat Kaymakamlığına tahsis edilmek üzere bedelsiz olarak Maliye Hazinesine devredilmesine ilişkin Kurulumuzun 21.02.2006 tarihli ve 2006/13 sayılı Kararının iptal edilerek bu taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına,

2. Söz konusu taşınmazın satış, kiralama, mülkiyetin gayrı...