03 / 05 / 2024

Laila Beach Clup nerelerde açılacak

Laila Beach Clup nerelerde açılacak

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Reel Yatırım - Co.’nun sahibi Yeşim Dikmen Güzelbahçe'de hayata geçen  Laila 2 konaklarının lansman süreci hakkında bilgi verdi. 

Maze Clup Turizm Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Maze Clup Turizm Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Biçer tarafından kuruldu.

Laila Beach Clup nerelerde açılacak Haberi

Laila Beach Clup nerelerde açılacak

Yıllar önce Kuruçeşme’de açtığı Laila ile İstanbul’un eğlence sektörüne farklı bir boyut kazandıran Şefik Öztek, bu yaz Ege sahillerindeki mekanlarıyla turizme renk katacak.


Öztek, bu amaçla Alkoçlar’ın sahipleri Gülşah - Ender Alkoçlar ile işbirliği yaptı. İşletmeci, “Yaz sezonuna damgasını vuracak” dediği Laila’lardan birini Çeşme Alaçatı Alkoçlar Exclusive Hotel’de, diğerini ise Bodrum La Boutique Alkoçlar’da açacak. Çeşme Alaçatı ve Bodrum’daki Alkoçlar’ın bünyesinde faaliyet gösterecek Laila’lar, beach club olarak hizmet verecek.


Haziran ayının ilk haftasında yapacağı açılışlar için şu günlerde Bodrum’la Çeşme Alaçatı arasında adeta mekik dokuyan Öztek, “Alaçatı ve Bodrum Laila’nın bu sene çok sevileceğine ve popüler olacağına inanıyorum” dedi ve ekledi:


“Mekanımıza gelenler,  Alkoçlar kalitesine ve Laila markasına yakışan bir hizmetle karşılaşacak. Ege’nin mavi serin sularında yüzecek, kumsaldaki beach’lerde güneşlenecek; parti, aktivite,...