19 / 05 / 2024

Lara Kemerağzı blokları

Lara Kemerağzı blokları

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Deprem bölgesi için seferberlik devam ediyor! Yerinde dönüşüm kampanyası vatandaşlara yüz yüze anlatılıyor!

Deprem bölgesini hızla ayağa kaldırmak için hayata geçirilen ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ilgili afetzedeleri bilgilendirme toplantıları yoğun kalabalıkla hız kesmeden devam ediyor.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Temmuz zamlı öğretmen maaşları tek tek hesaplandı! Öğretmenler şimdi yeni maaşlara göz atın! 

Memur maaşlarına yapılacak zamla öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşanacak. Peki Temmuz zamlı öğretmen maaşları ne kadar olacak? 

Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Son dakika haber: Aile Bakanlığı, acil yardım çağrısı yapıyor! Aile destek ödemesi için sıradışı bir adım atıyor ve 1.250 TL yerine tam 7.500 TL tutarında bir destek sunacak! Bu fırsatı hemen değerlendirmek için ayrıntılara göz atın...

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İstanbul Yenileniyor'da kentsel dönüşüm projelerinin temelleri atıldı! 4 proje için düğmeye basıldı!    

İstanbul Yenileniyor projesi kapsamında, Kadıköy, Kartal ve Şişli’de bulunan depreme dayanıksız blokların yerine yapılacak 4 projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Bakanlıktan önemli açıklama… Fırsatçılara kötü haber! Cezalar ikiye katlanacak!

Ramazan ya da deprem ayırt etmeksizin durumdan yararlanarak fiyatlara fahiş artış yapan fırsatçılara kötü haber Ticaret Bakanlığı’ndan geldi. Bundan sonra fırsatçılara göz açtırılmayacak. Cezalar iki katına çıkıyor. İşte ayrıntılar…

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Lara Kemerağzı blokları Haberi

Lara Kemerağzı blokları

Lara Kemerağzı'nda bir bloğunda 10 adet ofis ve işyeri, diğer bloğunda 281 daire ve ortak kullanım alanlarının bulunduğu rezidans, 5 yıldızlı otele dönüştürülüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'da ÇED süreci başlanan Sirrus Town Turizm Konaklama Tesisi" projesi Pınarlar Dayanıklı Tüketim Mad. Turz. Emlak ve İnş. San. Tic. A.Ş. tarafından hayata geçirilecek. Projeye göre A blokta yer alan ofis ve iş yerlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak. 


Tamamlanan B blokta 281 daire ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, aletli jimnastik salonu, Türk Hamamı, sauna. buhar odası, çocuk oyun alanı açık otoapark, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanlarının yer aldığı yapıda, daire katlarında gerekli düzenleme ve tadilat çalışmalarının yapılarak, 487 oda (1092 yatak) kapasiteli Turizm Konaklama Tesisine dönüştürülecek. Otelde 423 standart oda, 5 Bedensel...