06 / 05 / 2024

lara kurtuluş dünyaya geldi

lara kurtuluş dünyaya geldi

www.emlakkulisi.com'un hukuk danışmanı Avukat Kadir Kurtuluş ve eşi Bilge Kurtuluş'un bebekleri bu akşam 20.00 sularında dünyaya geldi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez hangi ülkenin merkez bankasını örnek gösterdi? Tüm dünyaya ders verdi

Deneyimli ekonomist Mahfi Eğilmez, son yazısında Rusya Merkez Bankası'nı tüm dünyaya örnek göstererek, para politikalarını anlattı.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

Kanal İstanbul'u yalnızca ülkemize değil, dünyaya kazandıracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinin engellenmek istediğine dikkat çekerek, "Türkiye'nin stratejik hamlesi olan Kanal İstanbul'u yalnızca ülkemize değil, dünyaya kazandıracağız" dedi.

Lüks konut uzmanı Kyle Biskit: Tüm dünyaya konut kiralayacağım!

Amerika merkezli gayrimenkul şirketi TSL Rentals’ın sahibi 29 yaşındaki Kyle Biskit, sektördeki başarısıyla geç girişimcilere örnek oluyor. Genç girişimcinin yeni hedefi ise tüm dünyaya konut kiralamak.

Mustafa Varank: Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sonuç odaklı ekonomi politikalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyerek, "Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız" dedi.

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

lara kurtuluş dünyaya geldi Haberi

lara kurtuluş dünyaya geldi

www.emlakkulisi.com'un hukuk danışmanı Avukat Kadir Kurtuluş ve eşi Bilge Kurtuluş'un bebekleri bu akşam 20.00 sularında dünyaya geldi.                  

Çift 2015 yılında evlenmişti.

Liv Hospital'da dünyaya gelen bebeğe çift Lara adını verdi.                        

3 kilo 750 gram ağırlığındaki bebek 50.5 santimetre boyunda.                        

www.emlakkulisi.com ailesi olarak Bilge ve Kadir Kurtuluş çiftini tebrik ederiz. Lara Kurtuluş'a ise mutlu ve huzurlu bir hayat...