22 / 07 / 2024

latif işçen beleyiler inşaat şirketi kurmalı mı

latif işçen beleyiler inşaat şirketi kurmalı mı

BBP'li milletvekili adayları Latif İşçen ve Mustafa Arha, Derince 60 Evler'de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kent Konut olayıyla ilgili konuşan vekil adayı İşcen, "Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı" dedi.

Konut satışlarında çarpıcı ayrıntı: Değişen bir şey yok! Haziranda her iş günü yine 5 bin 200 konut satıldı!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışı rakamlarını değerlendirdi. Erdoğdu '' konut satışlarında değişen bir şey yok'' diyerek çarpıcı açılamalarda bulundu. 

Emekliye ek zam nasıl yapılacak, en düşük maaş kaç TL olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam talimatı: 'Bitirin bu işi'

Milyonlarca emeklinin takip ettiği en düşük emekli maaşına zam düzenlemesi kulislerin hareketlenmesine neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bitirin bu işi' talimatı geldi. İşte ayrıntılar...

En düşük emekli maaşı için 3 formül: 11 bin 500, 12 bin ve 12 bin 500 TL!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli maaşı için masada 3 formül var. Konuşulanlar rakamlar ise 11 bin 500, 12 bin ve 12 bin 500 TL...

Yeni kira düzenlemesi ile değişen bir şey var mı? Yoksa aynı düzen devam ediyor mu?

Kira artışlarında 1 Temmuz itibarıyla yeni düzene geçildi. Bu tarihe kadar kiralar yüzde 25 kira artış sınırı uygulanırken bundan sonra TÜFE'ye göre hesaplanacak. Peki yeni kira düzenlemesi ile değişen bir şey var mı? Yoksa aynı düzen devam ediyor mu?

Suni olarak şişen emlak fiyatlarının patlaması bekleniyor!

Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Ercağ yaptığı açıklamada "Sahte ve suni olarak şişen emlak sektörünün patlayacağı belli. 50-55 bin sterlin olan konutlar 200 binin üzerine çıkarken, 20 bin sterlinlik arazi 300 bine kadar dayandı” dedi.

En ucuz sıfır otomobil fiyatları belli oldu! İşte herkesin merak ettiği o liste...

Bir çok otomobil markası yeni kampanyalı fiyatlarını açıklamasının ardından vatandaşlar heyecanlandı. Araba almak isteyen binlerce kişi en ucuz otomobillerin hangisi olduğunu araştırıyor. İşte herkesin merak ettiği o liste...

Kira krizine çözüm önerisi: Şişen fiyatları indirmek vergilendirmeyle olur!

Türkiye'de son iki senede kira fiyatları uçtu. Şişen kira fiyatlarının dengeye oturması için öneride bulunan Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Av. Mehmet Bülent Deniz, yüksek vergiye dikkati çekti. 

Pandemide patladı! Şimdilerin en popüler konaklama yolu: İşte fiyatları

Pandemi sonrası kiralık villalar resmen yeni bir sektör oldu. Antalya'da kişi sayısına ve konseptlerine göre 7 günlük fiyatları 17 bin ile 200 bin lira arasında değişen lüks villalar, yaz sezonunda yoğunluk yaşıyor. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen euro/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı.

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

latif işçen beleyiler inşaat şirketi kurmalı mı Haberi

latif işçen beleyiler inşaat şirketi kurmalı mı

Büyük Birlik Partisi (BBP) milletvekili adayları Latif İşçen ve Mustafa Arha, Derince 60 Evler'de vatandaşlarla buluştu. Ev ziyaretlerine katılarak vatandaşların sorunlannı dinleyen İşcen, bu ziyaretlerde gündeme dair düşüncelerini de paylaşıyor. 


Kent Konut projeleri hakkındaki görüşlerini dile getiren İşçen, "Halkımız da yalnızca Mahmut Civelek'in Kent Konut projelerinden özel indirimlerle ev almadığını biliyor. Müfettiş raporu kamuoyuyla neden paylaşılmıyor. Halkımız bilgilendirilmeli. Bizler bu suskunluğun ardında yolsuzluk olduğunu düşünüyoruz. Buz dağının görünen yüzü sadece Mahmut Civelek mi?" dedi. 


HALKA FAYDA YOK 

İşçen, "AKP, yolsuzluklarla mücadele için kurulmuş bir partidir. Başbakan Davutoğlu, 60 Evler'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen BBP'li adaylar Latif İşçen ile Mustafa Arha, sorunları dinleyerek BBP'nin çözüm önerilerini sıraladı. 60 Evler'deki pazarı da gezen BBP'li adaylar, esnaflarla bol bol sohbet etti. 


'2002 ruhuna döneceğiz'...