01 / 07 / 2024

Layan İnşaat kuruluş

Layan İnşaat kuruluş

Layan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nazih Alatrash tarafından 400 bin TL tutarındaki sermaye ile İstanbul'un Fatih ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

MiaPort Concept Arnavutköy'de 2+1 daireler 8 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çağlayan İnşaat tarafından yükselen MiaPort Concept projesinde e 2+1 daireler 8 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje;  konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tanyer İnşaat'tan yüzde 0.80'den başlayan faiz kampanyası!

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, Asma Bahçeler ve BulutOrman Evleri'nde Eylül ayı sonuna kadar 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Eskişehir İMO'dan Kentsel Dönüşüm Kurulu talebi!

Eskişehir İMO Afet Riskli Binalar ve Kentsel Dönüşüm için ’Kentsel Dönüşüm Kurulu’ oluşturulmasını talep etti.Bülent Erkul; "Sorunların nasıl çözüleceği ve halka nasıl anlatılacağı, mülk sahiplerinin nasıl ikna edileceği çok önemli" dedi.

Layan İnşaat kuruluş Haberi

Layan İnşaat kuruluş

Layan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nazih Alatrash tarafından 400 bin TL tutarındaki sermaye ile İstanbul'un Fatih ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.


Layan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve...