10 / 05 / 2024

Lemi Gülman imza davası

Lemi Gülman imza davası

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Ümraniye'de Baydaroğlu güvencesiyle, imza niteliğinde bir proje olan Metronom Ümraniye'de satışlar devam ediyor, teslimlerin ise Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Metronom Ümraniye konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri bulunuyor?

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Mirasçılardan biri imza vermezse satış yapılır mı?

Mirasçılar arasında bazen anlaşmazlıklar, bir fikir etrafında buluşamama durumları baş gösterebilir. Böyle durumlarda satış işlemi için bir mirasçı imza vermezse ne olur? İşte Mirasçılardan biri imza vermezse satış yapılır mı? sorusunun yanıtı!

Dolar yeni bir rekora daha imza attı! Görenlerin ağzı açık kaldı! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru dün 18,53 TL seviyesine ulaşarak yeni bir rekora daha imza attı. bu rakamları görenlerin ağzı açık kalırken yatırımcılar bugünkü dolar kurunun merak ediyor. İşte dolar alış satış fiyatı...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Lemi Gülman imza davası Haberi

Lemi Gülman imza davası

Genel kurul üyesi olduğu şirketin yönetim kurulu toplantısında eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi


SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin ortakları Lemi Gülman, Reyhan İpekel, Alparslan Sözer, Murat Kaan Sözer ve Selami Sözer aynı zamanda firmanın genel kurul üyeleriydi. Geçtiğimiz yıllarda Reyhan Açıkel'den boşanan Lemi Gülman, olay tarihinde Reyhan İpekel'le arasındaki geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşıyordu. İddiaya göre, Lemi Gülman eşiyle ayrı yaşadığı sırada firmada eşinden habersiz bir genel kurul toplantısı yaptırdı. Genel kurulda alınan kararlar Reyhan İpekel'in onayı varmış gibi gösterildi ve kararın altına Reyhan İpekel adına imza bile atıldı. Olaydan daha sonra haberdar olan Reyhan İpekel, alınan kararlara itiraz ederek toplantıya katılmadığını ve imza atmadığını iddia etti. Sonuç alamayan...