10 / 05 / 2024

Lemi Gülman

Lemi Gülman

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

0,91 gibi düşük bir oranda faiz oranıyla kredi sunan iki banka, nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. IBAN üzerinden faiz işlemi ile görülecek olan bu kredi imkanından faydalanmak için ilgili bankaya başvurmak gerekiyor. 

Türkiye'de geçen ay 287 bin gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi! İlk sıradaki il yine şaşırtmadı!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye genelinde geçen ay 287 bin 59 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi ve bu satışlardan 5 milyar 221 milyon 100 bin 611 lira tapu harcı geliri elde edildi.

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

Seçim günü saat kaçta başlıyor? Seçim hangi saatler arasında? Oy verme saat kaçta başlayacak?

Seçim günü yaklaşırken vatandaşların oy kullanma heyecanı da artmaya başladı. Peki oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? İşte detaylar!

SGK müjdeyi verdi! Bayram ikramiyelerinin tarihi belli oldu! Hesaplara o gün yatacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşı bağlama işlemi Nisan ayında bitenlerin bayram ikramiyesi tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Mutfak meraklılarının gözü bu fritözde! Xiaomi Airfryer uygun fiyatla Migros’ta…16 Mart 2023 Fiyat Listesi

Sağlıklı kızartmalar yapmaya imkan veren, yoğurt mayalamaktan kek pişirmeye pek çok işlemi yapabilen popüler yağsız fritöz Xiaomi Mi Smart AirFryer, yemek pişirmeyi sevenlerin gözdesi haline geldi. İşte Xiaomi Airfryer özellikleri ve fiyatı…

Ev tapusu olanlar dikkat! Bu işlemi yapmayanların ellerinden tapuları gidecek! Elinizi çabuk sayılı günler kaldı!

Kendine ait evi olanlara duyuru yapıldı. Eğer bu işlemi yapmazsanız, elinizden tapunuz gidecek. İşte detaylar!

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Ocak ayında 250 bine yakın gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre,  Türkiye'de, geçen ay 249 bin 852 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Söz konusu satış işlemlerinden 4 milyar 131 milyon 727 bin 328 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 3,5 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene 3 milyon 434 bin 389 gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 41 milyar 555 milyon 205 bin 953 TL tapu harcı geliri elde edildi.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Lemi Gülman Haberi

Lemi Gülman

Genel kurul üyesi olduğu şirketin yönetim kurulu toplantısında eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi


SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin ortakları Lemi Gülman, Reyhan İpekel, Alparslan Sözer, Murat Kaan Sözer ve Selami Sözer aynı zamanda firmanın genel kurul üyeleriydi. Geçtiğimiz yıllarda Reyhan Açıkel'den boşanan Lemi Gülman, olay tarihinde Reyhan İpekel'le arasındaki geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşıyordu. İddiaya göre, Lemi Gülman eşiyle ayrı yaşadığı sırada firmada eşinden habersiz bir genel kurul toplantısı yaptırdı. Genel kurulda alınan kararlar Reyhan İpekel'in onayı varmış gibi gösterildi ve kararın altına Reyhan İpekel adına imza bile atıldı. Olaydan daha sonra haberdar olan Reyhan İpekel, alınan kararlara itiraz ederek toplantıya katılmadığını ve imza atmadığını iddia etti. Sonuç alamayan...