28 / 07 / 2024

Levent Ağırtaş

Levent Ağırtaş

TLG İnşaat Metal ve Reklam Limited Şirketi, Levent Ağırtaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mart 'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak' ta kuruldu.

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

İZTOMÜD: ‘Ekonomik sorunlara çözüm bekliyoruz’

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşçıoğlu, “Ekonomide gelir dağılımı arasındaki makas son uygulanan ekonomi politikalarıyla daha da açıldı. Ekonomide tekrar güvenin sağlanması gerekiyor” dedi.

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. Ahbap'ta toplanan paralara el mi konulacak?

Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme getirildi. Açıklama erkene çekildi.

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini resmen açıkladı. Peki  Levent arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Yeni Levent Ayazağa fiyat!

Dap Yapı yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.  Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçen Dap Yapı projeye dair bilgileri açıkladı. Peki Yeni Levent projesinde bulunan konutların detayları ne oldu? Projede yer alan konut fiyatları ne oldu? İşte Yeni Levent projesinin detayları...

Levent Ağırtaş Haberi

Levent Ağırtaş

TLG İnşaat Metal ve Reklam Limited Şirketi, Levent Ağırtaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.


TLG İnşaat Metal ve Reklam Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı  ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.dükkanlar kurmak,kiralamak,yurt içi dağıtım hizmetlerini yapmak,ithalat ve ihracatını yapmak. 3.Hertürlü oto yedek parcalarının alım ve satımını yapmak.oto yedek parcalarının ithalat ve ihracatını yapmak,gerekli ekipmanları olusturmak. 4.Şirket hertürlü reklam organizasyon hizmetlerini  yapmak reklam  sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı reklam   ihalelerine istirak etmek....