22 / 05 / 2024

lüks villa yapımı

lüks villa yapımı

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun 3 günde lüks villa inşa etti. Villalar görenleri masallara götürüyor...

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Tunceli İli Hozat Belediye Başkanlığı, Tunceli Hozat Diyap Ağa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

İzmir'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Güzelbahçe Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihalenin bedeli 30 milyon 116 bin 30 lira olarak belirlendi.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

lüks villa yapımı Haberi

lüks villa yapımı

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun fiyatlı villalar yaptı. Kısa sürede inşa edilen 'hobbit evi'ni andıran lüks villalar masalları andırıyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Orta Dünya esintileri taşıyan villaların kurulumu çok kolay. Villalar 3 gün içerisinde, herhangi biri tarafından kurulabiliyor.

Birbirine takılıp çıkarılması kolay parçaları sayesinde herhangi bir yüzeye rahatlıkla kurulabiliyor. Villalara elektrik, su ve havalandırma hatları da basit bir şekilde adapte edilebiliyor.

Evlerin maliyeti de oldukça düşük. Su geçirmez şekilde inşa edilen evler, doğa içinde eğlenceli bir yaşam alanına dönüşüyor.