14 / 05 / 2024

m tarihi

m tarihi

Toplam 3 bin 565 daireden meydana gelen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında bulunuyor. Inİstanbul İş GYO Nef satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemelerinde son tarih ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemelerinde son tarih ne zaman? Emlak vergisinden kimler muaf? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Altın fiyatlarında alım fırsatı! Tarih verildi

Gram ve çeyrek altın almak isteyenler her gün piyasanın nereye gideceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili alım tarihi yavaş yavaş netleşiyor. Fırsat için kritik tarih verildi. İşte tüm detaylar...

Sony Xperia 5 V tanıtım tarihi açıklandı! 

Sony, Japonya'da Xperia 5 V modelini 1 Eylül tarihinde kullanıcıların kullanımına sunacağını duyurdu. Bu yeni akıllı telefonun öne çıkan özellikleri şunlar olacak...

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında tüm müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. 30 Haziran’ın son katılım tarihi olduğunu paylaşan Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlediği kampanyanın katılım şartlarını da paylaştı.

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Google Pixel 7a özellikleri ve tanıtım tarihi sızdırıldı: İşte detaylar!

Google'un uygun fiyatlı akıllı telefon serisi Pixel, yeni bir modelle genişlemeye hazırlanıyor. İşte cihaz hakkında bilinen bütün ayrıntılar...

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alım tarihi açıklandı mı? PTT personel alımı bu yıl olacak mı?

PTT personel alımı bu sene içinde olacak mı? PTT personel alımı ne zaman olacak? İşte PTT personel alımına dair detaylar!

Huawei Nova 11 serisinin çok gizli korunan tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Huawei, akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan ve son zamanlarda başarılı modeller sunan bir şirkettir. Bu şirket, daha önce amiral gemisi P60 serisini piyasaya sürmüştü ve şimdi de orta segmentteki Nova 11 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. Şimdi ise, 13 Ultra modeli için tanıtım tarihini açıkladı. Aşağıda konuyla ilgili detaylar bulabilirsiniz.

Düğünü ve altın borcu olanlara altın duayeni İslam Memiş’ten ‘son alım fırsatı’ duyurusu geldi!

Altında yükseliş sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten özellikle düğünü ve altın borcu olanlara yönelik “Yılın son fırsatı” dediği altın alım tarihi geldi.

m tarihi Haberi

m tarihi

Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası, sinemaya yer veriliyor. 


Daire fiyatlarının metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. 


4 bölümden meydana gelen projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre...