10 / 05 / 2024

Maden ve taş ocakları işletmeleri tüzüğü

Maden ve taş ocakları işletmeleri tüzüğü

Maden ve taş ocakları işletmelerinde ve tünel yapımında alınacak işçi sağlığı ve iş güvenliği önlemlerine ilişkin tüzüğün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük, 25 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

Bankalardan son dakika 2024 güncellemesi! İşte konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum!

Kredi faiz oranları vatandaşların gündemindekini yerini korurken, pek çok banka kredi faiz oranlarını güncelledi. Peki konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka faiz oranları...

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

İkinci torba yasa ve 100 bin taşerona kadroda flaş gelişme! Torba yasada son durum peş peşe açıklandı!

TBMM, insanların gelirlerini artırmak ve emeklilik süreçlerini kolaylaştırmak için önemli düzenlemeleri ele almak üzere harekete geçiyor. Söz konusu düzenlemelerin merkezinde emeklilerin aylıklarında iyileştirmeler ve taşeron işçilere kadro verilmesi gibi konular yer alıyor. İşte detaylar...

Kredi ve mevduat faizleri uçtu: Konut ve taşıt kredi faizleri düştü!

Kredi ve mevduat faizleri arttı. 6,4 puanlık tarihi yükselişle yüzde 52,97’ye çıktı. Konut ve Taşıt Kredisi faizlerinde ise düşüş dikkat çekti.

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Kira ve taşınma yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak 2023?

Deprem kira ve taşınma yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları depremzedeler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Begik tarafından kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Maden ve taş ocakları işletmeleri tüzüğü Haberi

Maden ve taş ocakları işletmeleri tüzüğü

Maden ve taş ocakları işletmelerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğü yürürlükten kaldırıldı!

Maden ve taş ocakları işletmelerinde ve tünel yapımında alınacak işçi sağlığı ve iş güvenliği önlemlerine ilişkin tüzüğün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük, 25 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar Sayısı : 2014/6573


Ekli “Maden ve Taş Ocakları İşletmelerinde ve Tünel Yapımında Alınacak İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Önlemlerine İlişkin Tüzüğün Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tüzük”ün yürürlüğe konulması; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 9/12/2013 tarihli ve 18201 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 16/6/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


MADEN VE TAŞ OCAKLARI İŞLETMELERİNDE VE TÜNEL YAPIMINDA ALINACAK İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖNLEMLERİNE İLİŞKİN TÜZÜĞÜN YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA DAİR TÜZÜK


MADDE 1 – 13/8/1984 tarih ve 84/8428 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Maden ve Taş...